Tuja scena

Gypsy Rose Blanchard je po izpustu iz zapora kontaktirala Joey King

Los Angeles, 16. 04. 2024 12.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Joey King je na tujem podkastu delila presenetljivo novico. Zvezdnica je dejala, da je z njo v stik stopila Gypsy Rose Blanchard, ki jo je igralka leta 2019 upodobila v seriji o resničnih zločinih. Gypsy je namreč zaradi materine zlorabe sodelovala pri njenem uboju in zaradi tega odsedela sedem let. Joey je med pogovorom razkrila tudi nekatere podrobnosti iz časa snemalnih dni, kjer je spoznala tudi svojega moža.

Joey King pravi, da sta se z Gypsy Rose Blanchard nedavno lepo pogovorili. 24-letna igralka, ki si je prislužila emmyja za vlogo Blanchardove za antološko serijo o resničnih zločinih The Act iz leta 2019, je v epizodi tujega podkasta povedala, da sta govorili prek sporočil. "Gypsy mi je nedavno poslala sporočilo. Ko smo snemali serijo, nisva imeli nobenega stika, a odkar je bila izpuščena, me je kontaktirala in na hitro sva se pogovorili, kar je bilo res lepo," je dejala. Nekdanja zapornica, ki je bila žrtev Munchausenovega sindroma, je bila decembra 2023 izpuščena iz zapora, potem ko je prestala sedem let zapora zaradi načrtovanja umora svoje matere Dee Dee Blanchard

Joey King in Gypsy Rose Blanchard
Joey King in Gypsy Rose Blanchard FOTO: Profimedia

Igralka je dejala, da je bilo snemanje te serije ena najbolj neverjetnih izkušenj, kar jih je kdaj imela. Poleg tega, da je na snemanju spoznala svojega moža Stevena Pieta, je Kingova serijo označila za razburljivo gradivo."To je resnično življenje nekoga. To je velika odgovornost. Ni kot biografski film, kjer oseba ni več živa," je dejala.

V podkastu se je Joey spomnila občutkov zaskrbljenosti, saj je bila mnenja, da bi nove vloge težko dobila, če se v tej vlogi ne bi izkazala."Prav tako je zelo drugačna od mene. Sploh ne zvenim tako in v resnici se ne premikam tako. To je bila odlična izkušnja, ampak strašljiva, saj se zavedaš, da ta oseba obstaja," je še dodala.

Zvezdnica je prav tako povedala, da se ji zdi zelo zanimivo, da je serija izšla ob istem času kot film The Kissing Booth, po katerem je znana."Imela sem tako srečo," je dejala in dodala:"Opravila sem avdicijo za The Act. Ta vloga mi ni bila ponujena. Na avdiciji nisem posnemala glasu Gypsy, saj tega niso želeli. Ko sem dobila vlogo, sem si rekla, da bi to morali narediti. Njen glas je zelo velik del njene osebnosti." 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PanterSLO
16. 04. 2024 15.35
+1
Namesto, da bi jih pribili na sramotilni steber, morilce kujete v zvezde. Bravo.
kor22
16. 04. 2024 14.09
+1
sramota, tqa bi še mogla kar sedet ne da jo kujejo v slavo