Tuja scena

Hailey Baldwin o materinstvu: Še vedno sem zelo mlada

Los angeles, 05. 02. 2022 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hailey Baldwin in Justin Bieber, ki sta se do oltarja sprehodila leta 2018, sta naglas govorila o svoji želji, da bi imela otroke ''takoj''. A kot kaže, so se njune prioritete spremenile, saj je Hailey izjavila, da se ji z materinstvom še nikamor ne mudi.

Hailey Baldwin za zdaj ne razmišlja o otroku.
Hailey Baldwin za zdaj ne razmišlja o otroku. FOTO: Profimedia

25-letna manekenka Hailey Baldwin, ki krasi naslovnico posebne izdaje modne revije WSJ, ki bo izšla 12. februarja, je za omenjeno revijo povedala, da si je premislila, kdaj želi z možem Justinom Bieberjem imeti otroka.

"Mislim, da bi bilo idealno v naslednjih nekaj letih, da bi poskusila. Ampak obstaja razlog, zakaj temu rečejo poskus, kajne? Ne veš, kako dolgo lahko ta proces traja. Letos zagotovo ne bo otrok: to bi bilo malo hektično, se mi zdi."

Potem ko sta se Baldwinova in Bieber leta 2018 poročila, sta oba odkrito govorila o želji po ustvarjanju družine. 27-letni kanadski glasbenik je pred tem lani dejal, da upa, da bosta že "začela delati" na otroku.

Vendar je Baldwinova zdaj za omenjeno revijo povedala, da, ker je še mlada, bi rada dosegla še več, preden si ustvari družino. "Nekaj je, kar se zgodi ženskam, ko se poročijo. Vsi vedno domnevajo: najprej pride ljubezen, potem je na vrsti poroka, potem pride otrok," je pojasnila. "No, kaj pa vse stvari, ki jih želim doseči v svojem poslu?"

Justin Bieber in Hailey letos še ne bosta zibala.
Justin Bieber in Hailey letos še ne bosta zibala. FOTO: Profimedia

"Mislim, da je bilo v moji glavi zakoreninjeno, da bom takoj želela imeti otroke in da bom hotela imeti otroke zelo zelo mlada. Nato sem dopolnila 25 let in sem si rekla, še vedno sem zelo zelo mlada!" je dodala Baldwinova.

Decembra se je manekenka obrnila na 34-letno manekenko Rosie Huntington-Whiteley za nasvet o materinstvu v izbrisanem prizoru iz epizode njene pogovorne oddaje Who's in My Bathroom? na YouTubu.

"Dobesedno ničesar ne vem o tem, kako je biti mama, vendar si nekega dne želim otroke," je izjavila Bieberjeva. 34-letna Rosie, ki Ima štiriletnega sina Jacka Oscarja, ji je svetovala, naj bo prizanesljiva do sebe in si vzame čas, saj ni lahko biti mama in hkrati biti še na polno zaposlena. "Ne glede na to, ali si mama, ki ostane doma, ali si zaposlena mama, je veliko usklajevanja ... To ti povem zgolj iz svojih osebnih izkušenj."

Čeprav zakonca trenutno ne razmišljata o družini, Baldwinova namerava materinstvo obeležiti na edinstven način – s tetovažami.

"Želim si več (tetovaž), vendar ohranjam prostor za imena svojih otrok in nekatere sentimentalne reči, in ne želim zapolniti vseh ljubkih kotičkov, preden ... bo čas za to," je za Harper's Bazaar povedala oktobra 2018.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mijam75
05. 02. 2022 09.06
+1
Zakaj je že to pomembno?
cherryDrops
05. 02. 2022 11.26
-1