Tuja scena

Hailey Bieber v zakonu uživa zato, ker je poročena z najboljšim prijateljem

Sydney, 27. 02. 2023 16.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manekenka Hailey Bieber je v nedavnem intervjuju spregovorila o svojem skoraj že pet let trajajočem zakonu s pevcem Justinom Bieberjem. Tokrat se je v vlogo novinarja postavil kar njen mož, 26-letnica pa je med njunim pogovorom razkrila tudi, zakaj v zakonu tako uživa in kaj ji je najbolj všeč.

Hailey Bieber krasi novo naslovnico revije Vogue Australia, za revijo pa je dala tudi intervju, za katerega ji je vprašanja postavljal kar njen mož, pevec Justin Bieber. Zvezdnika sta se pogovarjala o njunem zakonskem življenju, 26-letnica pa je razkrila, da v zakonu še posebej uživa zato, ker je poročena z najboljšim prijateljem.

Hailey in Justin Bieber
Hailey in Justin Bieber FOTO: Profimeda

"Moja najljubša stvar v najinem zakonu je partnerstvo, ki ga občutiva. Iskreno, si moj najboljši prijatelj na vsem svetu. Ne obstaja oseba, s katero bi raje preživela več časa ali počela kar koli kot s tabo," je priznala svojemu 28-letnemu možu.

Par, ki je septembra praznoval četrto obletnico poroke, se je poročil v New Yorku dva meseca po tem, ko sta se zaročila julija 2018. Poročila sta se na skrivaj, nek vir blizu zvezdniškega para pa je takrat za revijo People potrdil, da sta si obljubila večno zvestobo, nasvetov, naj s poroko še počakata, pa nista poslušala. Skoraj leto dni pozneje sta pripravila veliko poročno slavje v Južni Karolini, med povabljenci pa so bili njuni prijatelji in družinski člani.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zakonca sta se pred kratkim skupaj s prijateljema Justine Skye in Fai Khadra odpotovala na Havaje, kjer so skupaj praznovali 30. rojstni dan surferke Kelie Moniz, ki je ena od najboljših prijateljic Hailey. Pred tem sta zvezdnika odpotovala še v Aspen na smučanje, kjer so ju prav tako spremljali zvezdniški prijatelji.

Manekenka je v intervjuju za Harper's Bazaar leta 2022 spregovorila o zdravstvenih težavah, s katerimi sta se zvezdnika spopadala v zadnjem letu. Hailey je utrpela simptome, podobne kapi, in prestala operacijo, Justin pa je prejel diagnozo sindroma Ramseyja Hunta, zaradi katerega je imel paralizirano desno stran obraza.

"On je oseba, h kateri se vedno želim vrniti. Ko odpotujem nekam zaradi službenih obveznosti, se zelo veselim, da se vrnem domov in preživljam čas z njim," je povedala v intervjuju ob njuni četrti obletnici zaroke. Priznala je, da zakonsko življenje ni vedno preprosto in zahteva veliko skupnega truda, a dodala, da je na koncu dneva Bieber še vedno njen najboljši prijatelj.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Longyohn
27. 02. 2023 19.34
+4
Vsi mi lahko samo upamo da bomo nekoč našli nekoga, ki nas bo imel pol tako rad kot imata tadva sama sebe...
misekmali
27. 02. 2023 18.39
+2
vsa čast obema... Ju že dolgo spremljam in vse bolj se kaže, da sta res duši dvojčici.
Watcherman
27. 02. 2023 17.40
+4
Vsaka jima čast kako dober par sta.
Watcherman
27. 02. 2023 17.38
+1
Resnično jima nje biti fauš,ko bosta ostala skupaj za vedno in z ogromno denarci.
Q 10
27. 02. 2023 17.23
+2
Boh pomagaj..
Viejo cabron
27. 02. 2023 17.20
+1
Hmmmmm, kdo je srečen to zadrži zase!
Maiike
27. 02. 2023 16.51
+0
Torej je napoved za ločitev že tukaj..