Tuja scena

Harry in Meghan sta se poslovila od kraljevega profila na Instagramu

Los Angeles, 30. 03. 2020 21.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Harry in Meghan preživljata še zadnje dni kot aktivna člana kraljeve družine. Po tem, ko sta dejala, da si želita biti bolj samostojna, sta sedaj na Instagramu objavila zadnjo fotografijo, s katero sta se poslovila od uradnega kraljevega profila na Instagramu.

Princ Harry in Meghan Markle se bosta v prihodnjih dneh dokončno odcepila od kraljeve družine. Vojvoda in vojvodinja Sussekška ne bosta več uporabljala uradnega profila na Instagramu, kamor sta objavljala svoje misli in utrinke kraljevih dni, prav tako pa sta se že poslovila od uporabe naziva 'kraljevi'. Čeprav ne bosta več aktivna na družbenih omrežjih, je tiskovni predstavnik v izjavi povedal, da bosta račun na Instagramu tako kot spletna stran še vedno dostopna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob zadnji fotografiji na Instagramu sta zapisala: "Kot lahko vsi čutimo, je svet v tem trenutku izjemno krhek. Vendar sva prepričana, da ima vsak človek potencial in priložnost, da lahko nekaj spremeni – tako kot se sedaj vidi po svetu, v naših družinah, v naših skupnostih in pri tistih, ki so na prvi črti – skupaj se lahko dvignemo, da spoznamo polnost te obljube."

Princ Harry in Meghan Markle se bosta v prihodnjih dneh dokočno ločila od kraljeve družine in zaživela neodvisno.
Princ Harry in Meghan Markle se bosta v prihodnjih dneh dokočno ločila od kraljeve družine in zaživela neodvisno. FOTO: Profimedia

"Trenutno je najpomembnejše zdravje in dobro počutje vseh po celem svetu ter iskanje rešitev za številna vprašanja, ki so se pojavila kot posledica te pandemije. Ko bomo vsi našli vlogo, ki jo moramo odigrati v tej globalni težavi in spremeniti navade, to novo poglavje usmerjamo v razumevanje, kako lahko v tej situaciji najbolj prispevamo kot posamezniki," sta še zapisala v daljšem sporočilu.

Na koncu pa sta se še zahvalila vsem za podporo, ki sta jo dobila v času, ko sta bila vidnejša člana kraljeve družine: "Čeprav nas tukaj ne boste več videli, se delo nadaljuje. Hvala tej skupnosti – hvala za podporo, navdih in predanost vsemu dobremu na tem svetu. Veselimo se, da se bomo z vami kmalu ponovno povezali. Super ste bili! Do takrat vas prosimo, da poskrbite zase in za druge."

Meghan Markle in princ Harry se poslavljata od kraljevega načina življenja.
Meghan Markle in princ Harry se poslavljata od kraljevega načina življenja. FOTO: Profimedia

Tako se Buckinghamska palača poslavlja od Harryja in Meghan kot aktivna člana kraljeve družine. Člani kraljeve družine ne bodo več javno komentirali in dokumentirali njunih dejanj, poleg tega nimata več tiskovnega predstavnika in drugih kraljevnih predstavnikov, so zapisali v uradni izjavi na kraljevem dvoru.

Meghan in Harry se bosta posvetila svoji družini, živela pa bosta med Veliko Britanijo in Kanado. Trenutno pa sta se zaradi koronavirusa preselila v Los Angeles, Meghanino rodno mesto, kjer živita v izolaciji, medtem pa je Trump že podal izjavo, da ne bo plačeval njune varnostne službe.

Princ Harry in Jon Bon Jovi predstavila novo izvedbo pesmi Unbroken

Eno od zadnjih dejanj kot aktiven član kraljeve družine je princ Harry sodeloval z  legendarnim glasbenikom Jon Bon Jovijem s katerim sta izdala novo verzijo pesmi Unbroken, ki bi morala biti del iger Invictus, a je bila športna prireditev zaradi koronavirusa prestavljena na naslednje leto. Točnega datuma Harry še ni sporočil, predvideva pa, da bodo najverjetneje maja ali junija.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pred dobrim mesecem sta se skupaj družila v ikoničnem studiu Abbey Road, kjer sta ustvarjala novo izvedbo pesmi, ki bi sicer morala biti himna letošnjih prinčevih iger Invictus. "To je bila neverjetno težka odločitev za vse nas," je dejal Harry v videoposnetku, kjer je sporočil svojo odločitev. "In tako sem hvaležen vsem, ki so se v zadnjih nekaj tednih tako močno trudili, da bi poskušali najti drugo možnost, da bi te igre poskusili izvajati na drugačen način – na varen način."

"Dobra stvar je, da boste imeli še dodatnih 12 mesecev, da boste še bolj pripravljni – da boste imeli še več kondicije, kot jo imate sedaj. Da boste imeli popolno mentalno in fizično kondicijo," je še dodal z nasmehom. "V tem smislu sem res navdušen nad igrami naslednje leto."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Betuul
09. 05. 2020 09.41
+1
Jaz ne vidim kenclov, vrhov je veliko
CIGU MIGU
30. 03. 2020 21.35
+7
in končno so jih skenslali,zdaj bo še ona njega in pravljice je konec