Tuja scena

Harry Styles se je poslovil od svojih značilnih kodrov

Las Vegas, 10. 11. 2023 10.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Harry Styles si je naklonjenost svojih oboževalk med drugim pridobil tudi s svojimi znamenitimi lasmi, rahlimi kodri, ki jih je več let ponosno nosil. Zvezdnik se je sedaj odločil za korenito spremembo videza in se poslovil od svojih znamenitih kodrov. Z novo pričesko so ga prvič opazili na koncertu skupine U2, ki se ga je udeležil s svojim dekletom Taylor Russell, njegov videz pa nikakor ni navdušil oboževalcev.

Harry Styles se je odločil za spremembo videza. Po dolgih letih, ko si je krog oboževalk med drugim širil tudi zaradi svojih znamenitih las, se je zdaj odločil, da se poslovi od svojih prepoznavnih kodrov. S svojo novo pričesko se je prvič pojavil na koncertu skupine U2 v Las Vegasu, ki se ga je udeležil s punco Taylor Russell.  

Harry Styles se je odločil za spremembo videza.
Harry Styles se je odločil za spremembo videza. FOTO: Profimedia

Njegov novi videz pa nikakor ni navdušil njegovih oboževalcev, ki so se na fotografije, ki so seveda takoj zaokrožile po spletu, odzvali na različne načine. "Harryja Stylesa tako zelo obožujem in zagovarjal bom vse, kar naredi, vendar te pričeske ne bom, žal mi je," je zapisal eden, medtem ko je drug komentiral, da brez svojih znamenitih kodrov pač enostavno ni več Harry Styles. "Harry je očitno v krizi srednjih let" in "Snemi to plešasto kapo, ne igraj se z nami" so še sledili komentarji.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Med njegovimi oboževalci pa so seveda tudi taki, ki za slavnim pevcem stojijo, ne glede ne to, kaj se odloči narediti s svojo podobo. "Bolj ko gledam ta videoposnetek, bolj vroča se mi zdi njegova frizura. To je učinek Harryja Stylesa", "Waw, dobro je videti" in "Še bolj je čeden" so zapisali njegovi sledilci. Zakaj se je glasbenik, ki je leta 2020 svoje oboževalce že šokiral s svojo pričesko, saj se je odločil, da si pusti lase do ramen in celo brke, pobril lase, ni znano. Če to od njega zahteva kakšna nova vloga ali kakšen drug projekt, bo zagotovo jasno kmalu.  

29-letnik si je sicer s svojim dekletom privoščil glasbeni večer. Kot so povedali očividci, sta se zaljubljenca na dogodku zelo zabavala. Ves čas sta se tudi objemala in se poljubljala. Zvezdnika se skupaj v javnosti pojavljata že vse od junija, a svoje zveze še nista uradno potrdila.  

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Exile
10. 11. 2023 12.22
+6
Heri Stajls si je obril brke, velika novica.. Britni Spirs si je kupila premale hlačke, velika novička, Bred Pit se je spotaknil na stopnički, velika novička
Amor Fati
10. 11. 2023 12.31
+0
Malo si kiksnil, veš? Novica je bila namreč o tem, da je Brad Pitt jedel čips 😂😂😂😂😂
Pagliaccio 46
10. 11. 2023 12.16
+6
To je drugi šok s kodri po Kojaku.
Viejo cabron
10. 11. 2023 11.54
+11
Tako sem šokiran, da grem takoj na drevo!
Exile
10. 11. 2023 12.22
+5
Viejo cabron
10. 11. 2023 12.37
+3
Bojim se, da si malo pozen, ker imam že kar nekaj "pacientov". Bom pa skočil v bližnjo zadružno trgovino po nekaj dodatnih metrov.
Amor Fati
10. 11. 2023 11.24
+15
S čim vse se ljudje ukvarjajo. Če bi se podobno ukvarjali z razumevanjem samih sebe, z razumevanjem človeškega uma, znanostjo, bi bil svet precej lepši. Tako pa se z neko brezvezni pričesko, ki sploh ni njihova, ampak pripada nekemu pevcu, zvezdniku, ki ga osebnostno sploh ne poznajo.
KaiC
10. 11. 2023 13.01
+2
Vsakemu svoje :) Ene zanima kako se je znana oseba postrigla, druge pa kako neznani ljudje razmišljajo. Sveta ne bomo spremenili, lahko pa spremenimo sebe.
_Heisenberg_
10. 11. 2023 10.47
+8
kdo? in zakaj je vas tiktok blokiran