Tuja scena

Hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta se želi preseliti k očetu

Los Angeles, 09. 04. 2024 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ogenj med Angelino Jolie in Bradom Pittom se vse od leta 2016, ko sta napovedala ločitev, še vedno ni polegel. Dodatno olje pa s svojimi odločitvami prilivajo še njuni otroci. Večina je vsaj javno na mamini strani, saj so očetu močno zamerili njegovo obnašanje. A očitno si je Shiloh zdaj premislila. Najstnica bo prihodnji mesec dopolnila 18 let, po zatrjevanju vira blizu para pa naj bi se želela kmalu preseliti k očetu.

Ločitve za seboj velikokrat potegnejo tudi razdvojene otroke. Kdo se bo postavil na katero stran, je bilo vprašanje tudi, ko sta svojo ločitev leta 2016 napovedala Angelina Jolie in Brad Pitt. Čeprav se je v primeru Jolie-Pitt kar nekaj časa zdelo, da je vseh šest otrok zamerilo očetu za njegove izbruhe, alkoholizem in celo fizične napade, očitno temu ni tako.  

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh Jolie Pitt FOTO: Profimedia

"Shiloh upa, da se bo naslednji mesec, ko bo stara 18 let, preselila k očetu," je zdaj za tuje medije zatrdil vir, ki razkriva, da se namerava preseliti k očetu v njegovo vilo v Los Felizu v Kaliforniji. Odločitev kmalu polnoletne najstnice je v javnosti završala le nekaj dni po tem, ko je Angelina v novih sodnih dokumentih obtožila nekdanjega moža, da je bil do nje in otrok nasilen že pred usodnim incidentom na letalu. 48-letnica ima po odločitvi sodišča sicer primarno skrbništvo nad vsemi šestimi otroki, 60-letnik pa ima pravico do obiskovanja. A ko bo njuna hčerka dopolnila 18 let, se bo lahko sama odločila, pri katerem od staršev bo živela.

Za razliko od Shiloh so se ostali otroci tudi javno zarotili proti zvezdniku. 22-letni Maddox je že leta v slabem odnosu z Bradom, saj je proti njemu celo pričal na sodišču, nedavno pa sta s svojimi dejanji enako dokazala še 18-letna Zahara Marley in 19-letni Pax. Najstnica je ob vpisu na študij kratkomalo zatajila očetov priimek in uporabila zgolj maminega, njen leto dni starejši brat pa je že pred leti svojega očeta na Instagramu označil za kretena svetovnega kova in mu očital, da življenja svojih otrok spreminja v pekel.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Angelski
17. 05. 2024 09.48
baje mu je rekel da mora pobrati nogavice, ki jih je vrgel na tla
Mladi? Plasto
09. 04. 2024 21.46
+5
le kaj pove ta zgodba o pravljici , da naj bi brad zlorabljal otroke ..... vse :D .... noben otrok se ne bi preselil k človeku ,ki ga zlorablja !!!! ..... ali morda ženska ne govori resnice ??!! ..... zelo verjetno iz nje bruhajo zamere in maščevalnost , saj ji je uspelo skoraj vse otroke našuntati proti očetu !!!!!
mmickica
10. 04. 2024 14.02
+1
Tu ni misljena spolna zloraba, ampak psiholosko maltretiranje. To pa je ze zelo sirok pojem in tudi zelo subjektiven. Za nekoga je psihicna zloraba ze to, ce nekoga po domace povedano gnjavis za solski uspeh na primer...
Pismonosa
09. 04. 2024 14.37
+1
Skratka Brad Pitt ni dovolj "dober"