0°C

Hčerka Johna Travolte dopolnila 21 let: prvi rojstni dan brez mame

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
6
Ella Travolta, hčerka Johna Travolte in Kelly Preston, ki je po dveletni bitki z rakom na dojkah lani umrla, je praznovala 21. rojstni dan. Njen oče, slavni igralec, je priložnost izkoristil, da je svoji slavljenki čestital tudi na družbenih omrežjih.

John Travolta je hčerki Elli voščil za 21. rojstni dan.
John Travolta je hčerki Elli voščil za 21. rojstni dan.FOTO: Profimedia

"Vse najboljše za 21. rojstni dan najlepši, najprijaznejši osebi in umetnici, kar jih poznam. Oče te obožuje,"  je slavni igralecJohn Travolta, ki je leta 1978 zablestel v Briljantini, zapisal na Instagramu ter objavil čudovito fotografijo svoje hčerke Elle, ki je stara že 21 let.

Pod njegovo objavo sta se oglasila tudi legendarna igralkaSharon Stone, ki je Elle označila za ''lepotico'', čestital pa ji je tudi glasbenik in nekdanji mož Pamele Anderson Tommy Lee, ki je zapisal: "Vse najboljše, nič več otrok."

Slavljenka Elle se je kasneje oglasila na Instagramu in se svojim sledilcem v videu zahvalila za rojstnodnevna voščila ter zapisala, da upa, da so imeli lepe velikonočne praznike.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za Ello je letošnji rojstni dan prelomen tudi za to, ker je to prvi rojstni dan, ki ga praznuje brez svoje mame Kelly Preston, ki je po dveletni bitki z rakom na dojkah v 58. letu starosti lani umrla. Poleg hčerke ima John Travolta še 10-letnega sina Benjamina

Spomnimo, da je slavno družino leta 2009 pretresla huda tragedija, ki se je zgodila med počitnikovanjem na Bahamih.  Nesrečni 16-letni Jett, sin Johna in Kelly,je v kopalnici zaradi kawasakijevega sindroma doživel napad, padel v nezavest in z glavo udaril ob kopalno kad ter umrl.

Koronavirus pasica nova