Tuja scena

Hči Ashtona Kutcherja in Mile Kunis spoznala vzornico in jokala od sreče

Los Angeles, 26. 05. 2024 14.56 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Otroka Ashtona Kutcherja in Mile Kunis se le redko pojavljata v javnosti, a ko gre za posebne priložnosti, zvezdniški par naredi izjemo. Tako je bilo tudi med družinskim obiskom košarkarske tekme ženskega kluba Indiana Fever, ki je zaigral proti ekipi Los Angeles Sparks. Članica ekipe je tudi Caitlin Clark, vzornica 10-letne Wyatt, ki je od sreče, ko je spoznala mlado košarkarico, kar zajokala.

Caitlin Clark in njena ekipa Indiana Fever je zmagala tekmo sezone v ženski ligi NBA, a je bila hči Mile Kunis in Ashtona Kutcherja tista, ki je ukradla največ pozornosti. Zvezdniški par se je s svojima otrokoma pojavil v prvi vrsti ob igrišču v Los Angelesu, kjer je njuna 10-letna hči Wyatt jokala od sreče, ko je spoznala novinko na igrišču in svojo vzornico.

Mila Kunis, Ashton Kutcher z otrokoma in Catilin Clark
Mila Kunis, Ashton Kutcher z otrokoma in Catilin Clark FOTO: Profimedia

Kmalu po koncu tekme je na družbenih omrežjih zaokrožil posnetek, na katerem se 40-letna zvezdnica filma Poredne mame smeji s svojo hčerko, ko ji briše solze sreče z obraza. Pozneje je celotna družina pozirala z 22-letno košarkarico, navdušenje pa je kazal tudi 8-letni Dimitri. Četverica je nato obkrožila športnico, se z njo pogovarjala in fotografirala, 10-letnica pa je kar žarela od navdušenja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Caitlin je zaslovela že na fakulteti, kjer je igrala za Univerzo v Iowi, aprila pa so jo kot prvo izbrali na izboru za NBA ligo. Navdušenje pa je bilo obojestransko, saj je po tekmi 22-letnica dejala, da je ponosna, da jo je prišel podpret Ashton, ki je pred igralsko kariero prav tako študiral na isti univerzi kot ona. "On je navijač mojega moštva, je oseba, ki me je ves čas moje študentske kariere podpirala. Spodbujal me je celotno tekmo in bilo je zabavno, da je sedel ob igrišču. On je pravi moški," je dejala na novinarski konferenci po zmagi.

Mila Kunis in Ashton Kutcher z otrokoma na košarkarski tekmi.
Mila Kunis in Ashton Kutcher z otrokoma na košarkarski tekmi. FOTO: Profimedia

Dodala je, da sta oba otroka Kunisove in Kutcherja prisrčna, zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta pa je na družbenem omrežju po tekmi delil fotografijo, na kateri sta s stiskom rok praznovala zmago.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jedupančpil
26. 05. 2024 20.17
-1
whooooooaaaawhoooooaaaa 🤪 trobilo erste klase
peteretep
26. 05. 2024 16.21
+2
Tudi jaz bi se kar zjokal ob taki novici, ki je posvečena igralcema, ne njihovima otrokoma. Postali ste pocukran medij.