Tuja scena

Hilaria možu Alecu Baldwinu: Naj ti to leto prinese mir

New York, 04. 04. 2023 21.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hilaria Baldwin je možu Alecu Baldwinu čestitala za njegov 65. rojstni dan. Na družbenem omrežju mu je namenila posvetilo z družinsko fotografijo, ob kateri je zapisala, da mu v letošnjem letu želi miru, zdravja in sreče.

Hilaria Baldwin je na družbenem omrežju možu Alecu Baldwinu čestitala za 65. rojstni dan. Objavila je fotografijo, na kateri sta z igralcem obkrožena s svojimi sedmimi otroki – devetletno Carmen, sedemletnim Rafaelom, šestletnim Leonardom, štiriletnim Romeom, dveletnim Eduardom, enoletno Mario in petmesečno Ilario. "Fotografija naše divjosti, takšni, kot smo. Naj ti to leto prinese mir, zdravje in srečo. Srečni smo, ker smo ob tebi ... V vsem. Alec, vse najboljše, radi te imamo," je zapisala pod družinsko fotografijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

39-letna inštruktorica joge je februarja obeležila še eno pomembno obletnico, s hollywoodskim zvezdnikom sta namreč praznovala 12 let, odkar sta se spoznala. Na Instagramu je objavila fotografijo izpred 11 let, na kateri z Alecom objeta pozirata za objektivom. Ob njej je zapisala, da kljub turbulentni poti, ki sta jo prehodila v zadnjih letih, možu ostaja ob strani. "Na kakšnem potovanju sva bila in na kakšnem sva še vedno. Čustvene poti, ki jih, mislim, nihče od naju nikoli ne bi mogel predvideti. Ampak tukaj sva, še vedno stojiva, obkrožena z vsemi vami, izjemnimi ljudmi, in svojimi majhnimi otroki ter skupaj. V tem sem s tabo, Alec."

Baldwin se je februarju na sodišču izrekel za nedolžnega v primeru tragičnega streljanja na prizorišču snemanja filma Rust, v katerem je bila leta 2021 ubita direktorica fotografije Halyna Hutchins. Januarja je bila namreč zoper njega in orožarko vesterna Hannah Gutierrez-Reed vložena obtožnica, ki ju bremeni nenaklepnega uboja. Zvezdnik, ki na končno razsodbo še čaka, do nadaljnjega ne sme piti alkohola, posedovati strelnega orožja ali komunicirati z morebitnimi pričami, razen o stvareh, ki se tičejo nadaljevanja snemanja filma. Če bo spoznan za krivega, ga lahko doleti zaporna kazen do 18 mesecev in globa v višini 4600 evrov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
04. 04. 2023 21.49
+0
Srečna družina. Nad katero visi groza zaradi nesrečnega dogodka.