Tuja scena

Hilary Duff delila počitniško fotografijo: Nikoli nimam časa za sprostitev

Los Angeles, 10. 07. 2020 11.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevka in igralka Hilary Duff je na družbenih omrežjih pokazala, kako je videti njeno preživljanje prostega časa, ko ima nekaj časa zase. Ob tem pa je poudarila, da se to skoraj nikoli ne zgodi in še takrat, ko se, ima polno glavo nenavadnih misli.

"To se nikoli ne zgodi," je zapisala 32-letna igralka Hilary Duff na Instagramu pod fotografijo, na kateri leži na napihljivi blazini, v rokah pa drži knjigo. "Če bi lahko ustavila begajoče misli o koncu sveta, se nehala ukvarjati z neredom in štetjem koščkov sadja, zelenjave ter kozarcev vode, ki sta jih danes spila moja otroka, bi bilo še toliko boljše!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pevko, ki je mama osemletnemu Lucu in enoletni Banks, so sledilci pod objavo na družbenem omrežju podprli in dodali, da razumejo, kaj želi povedati. Eden od sledilcev je zapisal: "Čutim te. Imam pet otrok in hiša je v neredu, hkrati pa se zaradi celotne svetovne situacije počutim utesnjeno."

Spet drugi oboževalec pa je dodal: "Boljše se počutim, ko vidim, da se tudi sama ukvarjaš z nenavadnimi mislimi in si vsak trenutek v pogonu, hkrati pa si težko najdeš čas zase. To doživljam vsak dan in sploh nimam otrok! Želim veliko ljubezni."

Hilary Duff s hčerko Banks.
Hilary Duff s hčerko Banks. FOTO: Profimedia

Hilary je med karanteno preživela veliko časa s svojima otrokoma in soprogom, glasbenikom Matthewom Komo. Zvezdnica je pred časom že izrazila nezadovoljstvo nad ljudmi, ki ne upoštevajo preventivnih ukrepov in se brezglavo družijo na javnih mestih. "Zdi se, kot da se Američani ne zavedajo ... Pandemija se je spremenila v političen boj med strankami. To mi sploh ne gre v glavo," je zapisala pred dnevi na Instagramu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

beowulfsam
10. 07. 2020 12.15
+15
Ja, zelo trpi, revca...pa kr misli ima, noro, nedojemljivo! :P
Krematorij666
10. 07. 2020 12.03
+6
Iiiiii kako lepooooo