2°C

Hilary Duff rodila deklico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
5
Ameriška zvezdnica Hilary Duff in njen mož Matthew Koma sta se razveselila drugega skupnega otroka. Po hčerki Banks Violet sta dobila še eno hčerkico, za katero sta izbrala ime Mae James Bair.

Hilary Duff se je tokrat razveselila deklice Mae James Bair.
Hilary Duff se je tokrat razveselila deklice Mae James Bair.FOTO: AP

Hilary Duff je z oboževalci na Instagramu najprej delila fotografijo svoje dve leti in pol stare hčerke Banks Violet, ki pozira v kadi, v objavo pa je med drugim zapisala: "Sem starejša sestra." Na zelo subtilen način je tako dala vedeti, da je že rodila. Pod njeno objavo so se hitro vsuli komentarji, v katerih so njeni sledilci in oboževalci izrazili ugibanja, ali je Hilary že rodila. No, malo jih je pustila v negotovosti, kasneje pa je razrešila skrivnost in naznanila veselo novico.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

33-letna pevka in igralka je nato delila črno-belo družinsko fotografijo, s katero je jasno sporočila, da se je družinica povečala še za eno članico. 24. marca je na svet prišla deklica Mae James Bair.

Na fotografiji lahko vidimo, da se je zvezdnica tretjega otroka razveselila doma, obkrožena s svojimi najdražjimi. Pridružila se ji je tudi Banks Violet, ki kot ponosna sestrica mami pomaga pri držanju novorojenke. Poleg sta bila tudi ponosni očka Matthew Koma, pa igralkin 9-letni sin Luca Cruz, ki ga imaiz zakona z Mikom Comriejem.

Za razliko od nekaterih staršev sta se Hilary in Matthew odločila, da bosta novico o spolu otroka zadržala zase vse do poroda. Hilary je v enem od preteklih intervjujev dejala, da je njen prvorojenec upal, da bo dobil bratca, ker bi si z njim lahko delil svoje igrače.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

33-letna zvezdnica je oktobra lani sporočila veselo novico, da se bo družina povečala še za enega člana. "Rastemo! Večinoma jaz ..." je na Instagramu ob videoposnetku zapisala Hilary Duff. Družbo ji dela mož Matthew Koma, ki jo drži za nosečniški trebušček. 

Koronavirus pasica nova