Tuja scena

Hilary Swank delila novo fotografijo nosečniškega trebuščka: Pečica se greje

Los Angeles, 07. 02. 2023 21.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka Hilary Swank, ki pri 48 letih pričakuje svoja prva otroka, je na družbenem omrežju delila novo fotografijo nosečniškega trebuščka. Kot je že razkrila, bo aprila prvič postala mamica, z možem Philipom Schneiderjem pa bosta dobila dvojčka. Dvakratna dobitnica oskarja ima napovedan rok poroda 16. aprila, na dan smrti njenega očeta.

Hilary Swank je oktobra razkrila, da se bo pri svojih 48 letih razveselila dvojčkov, od takrat pa je v javnosti večkrat odkrito spregovorila o pozni nosečnosti, s svojimi sledilci pa pogosto deli nosečniške fotografije. Dvojčka bosta igralkina prva otroka, kot je zapisala ob fotografiji – na kateri kaže že precej zaobljen trebuh – posneti v njeni domači kuhinji, pa se "pečica že greje, testo pa je začelo vzhajati".

Hilary Swank
Hilary Swank FOTO: Profimeda

Zvezdnica, ki se je z možem Philipom Schneiderjem na skrivaj poročila leta 2018 v Kaliforniji, je prvič v veselem pričakovanju, le nekaj dni po tem, ko je z javnostjo delila novico, pa je v pogovorni oddaji Drew Barrymore razkrila, da ima rok prav na dan smrti njenega pokojnega očeta, Stephena Swanka.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralka se je prav zaradi skrbi za očeta leta 2015 umaknila iz Hollywooda in na stranski tir postavila svojo zelo uspešno kariero. Njen oče je takrat prestal operacijo presaditve pljuč, potreboval pa je celovito skrb in nego. Oče in hči sta bila zelo navezana drug na drugega, Stephen pa je umrl aprila 2021.  

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Razmetana
08. 02. 2023 11.35
Lepo da ji je uspelo. Problem pri vseh poznih zvezdniških nosečnostih je da potem mlade punce mislijo da lahko tudi same imajo otroke šele pri 40+. Verjemte da ti otroci niso spočeti brez medicinske pomoči. Vsaka čast tudi, da imajo pri teh letih sploh dovolj energije za se podit za tamalimi.