Tuja scena

Hollywood se spominja Betty White: 'Hvala, ker si nas nasmejala'

Los Angeles, 01. 01. 2022 16.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hollywood je na silvestrovo izgubil legendarno igralko Betty Whitte, ki je umrla slabe tri tedne pred svojim 100. rojstnim dnevom. Komičarka je kar osem desetletji na malih in velikih platnih razveseljevala gledalce po vsem svetu, velik pečat pa je pustila tudi pri svojih igralskih kolegih. Na družbenih omrežjih so se ji poklonili številni zvezdniki.

Ryan Reynolds se je še pred nekaj dnevih na Twitterju pošalil na račun svoje soigralke v komediji Snubitev, sedaj pa se je moral od televizijske legende za vedno posloviti. "Svet sedaj izgleda drugačen. Odlično je kljubovala pričakovanjem. Uspela se je zelo postarati, a hkrati ni bila stara. Pogrešali te bomo, Betty. Sedaj poznaš skrivnost," je zapisal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Betty je v romantični komediji leta 2009 zaigrala še skupaj s Sandro Bullock, ki ji je v izjavi za revijo People dejala: "Ne pijem vodke, ampak nocoj jo bom pila z ledom in z rezino limone, zraven pa si bom privoščila še hot dog in si dovolila biti žalostna."

Sandra je z Betty zaigrala v komediji Snubitev.
Sandra je z Betty zaigrala v komediji Snubitev. FOTO: Profimedia

"Žalostna novica o smrti Betty White. Rada sem imela njena like, ki so prinesli veliko veselja. Hvala Betty, ker si nas nasmejala," je pokojni zvezdnici v spomin zapisala Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres pa je izrazila hvaležnost, ker jo je imela čast spoznati: "Kakšno izjemno življenje. Hvaležna sem vsake sekunde, ki sem jo preživela z Betty White. Njeni družini, prijateljem in vsem nam pošiljam veliko ljubezni."

Voditelj pogovorne oddaje Seth Meyers se je v posvetilu na Twitterju spominjal dneva, ko je zvezda serije Zlata dekleta gostovala v oddaji Saturday Night Live: "Počivaj v miru Betty White, edina voditeljica SNL-a, ki je na zabavi po oddaji dobila stoječe ovacije. Zabava, na kateri je naročila vodko in hot dog, ter tam ostala do bridkega konca."

"Danes bomo v čast izjemni Betty White dvignili veliko kozarcev," je obljubil voditelj Andy Cohen, Mario Lopez pa dodal "Kakšno izjemno življenje."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Viola Davis ji je namenila kratko posvetilo: "Počivaj v miru Betty White. Mislila sem, da boš živela večno. Na tem svetu si pustila velik pečat, ki bo navdihoval generacije. Počivaj v veličastnem miru, prislužila si si krila."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hollywoodske legende se je na tiskovni konferenci spomnil tudi predsednik Združenih držav Amerike Joe Biden, ki je dejal: "Škoda, bila je čudovita ženska. Kdo ni imel rad Betty White? Zelo smo žalostni."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Geniusslo
01. 01. 2022 20.27
+4
Mađioničar
01. 01. 2022 17.36
-21
Spet se ponavljate...koliko člankov boste še spacali skupaj o njej
preprostež
01. 01. 2022 18.17
+18
Spet se ponavljate... Koliko komentarjev boste še spacali skupaj preden boste pogruntali, da lahko preskočite članke ki jih nočete brati?
mungus
02. 01. 2022 09.38
pacaš ti tle gor ....če si naveličan samega sebe obstaja zeeelo simpl možnost....!
LadBoy
01. 01. 2022 17.24
+19
Pocivaj v miru legenda ❤️
Mejduš
16. 01. 2022 18.50
si pa res farški saj smo ljudje tako kot živali pa nič drugače ta cerkev pa samo narod nateguje da lepo služijo duša je neumrliva zato ker ne obstaja bog je neviden zato kjer ga ni
Aleta
01. 01. 2022 16.35
+17
Carica. Zlato dekle, ki je navduševalo tudi v Norišnici v Clevelandu....
Tomma
01. 01. 2022 16.18
+22
Prava legenda televizije. Tako blizu 100 let.
ZIPPO
01. 01. 2022 16.11
+15
Vedno se jo bomo spominjali kot Zlato dekle, po stotih letih počivaj v miru Betty.