Hrvaški sanjski moški: Draga mama, hvala ti za vse

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
34
Mijo Matić, ki v šovu Sanjski moški išče žensko svojega življenja, je lepoto podedoval po svojih starših. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri pri zajtrku pozira s svojo mamo, ki se ji je poklonil z močnim čustvenim zapisom.

Sanjski moški Hrvaške v oddaji išče žensko svojega življenja.
Sanjski moški Hrvaške v oddaji išče žensko svojega življenja.FOTO: Warner Bros

Mijo Matić, ki si je naklonjenost javnosti pridobil z nastopom v oddajiSanjski moški Hrvaške, je preživel kakovostni čas v družbi svoje mame, ki jo zelo ceni in spoštuje. Sanjski moški Hrvaške je s sledilci na družbenih omrežjih delil fotografijo, ki je nastala med zajtrkom v Zagrebu.

Najprej je pod fotografijo zapisal močan citat, ki se glasi: "Hvaležnost je bogastvo, pritoževanje pa revščina." Nato pa se mami še zahvalil: "Draga mama, hvala ti za vse."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Mijo Matić, ki je s svojim stasom osvojil že marsikatero žensko srce, je 7. januarja dopolnil 28 let. Pred kratkim je z oboževalci delil čudovito fotografijo z razgledne točke, ki jo je posnel na sprehajališču Pot med krošnjami, ki leži v osrčju mogočnih pohorskih gozdov, na vrhu Rogle.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V oddaji Sanjski moški Hrvaške se za Mijevo naklonjenost bori tudi Slovenka Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v sedmi sezoni šova Slovenija ima talent, kjer je predstavila svoj pevski talent. Nad njeno strastjo je navdušen tudi sanjski moški, ki ga njena energija zelo privlači. Bo Slovenka Nuša ostala v tekmovanju, kjer lahko osvoji srce sanjskega moškega Hrvaške? Ne zamudite zanimivega nadaljevanja nocoj ob 20. uri na POP TV. Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.

Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški Hrvaške