Tuja scena

Igralec Cillian Murphy pogreša pokojno soigralko Helen McCrory iz Birminghamskih tolp

London, 02. 02. 2022 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Cillian Murphy, ki ga lahko od leta 2013 spremljamo v seriji Birminghamske tolpe, je spregovoril o sodelovanju v seriji brez igralke Helen McCrory, ki je umrla lani. Igralec, ki v seriji igra enega izmed glavnih likov, je dejal, da je snemanje nove sezone serije oteženo, saj na snemalnih prizoriščih ne srečuje dolgoletne prijateljice, snemanja pa so otežena tudi zaradi ukrepov za preprečevanje pandemije.

45-letni igralec Cillian Murphy je za Esquire spregovoril o snemanju šeste sezone priljubljene serije Birminghamske tolpe. Ob tej priložnosti se je spomnil tudi pokojne soigralke Helen McCrory, s katero sta bila dobra prijatelja. McCroryjeva se je dlje časa borila z rakom, a je svoje zdravstveno stanje uspešno skrivala. Umrla je aprila 2021, stara 52 let.

Cillian Murphy in Helen McCrory
Cillian Murphy in Helen McCrory FOTO: Profimedia

"Nekako smo se prebijali skozi celotno zadevo. Bila naša draga prijateljica in srce te serije, zato je bilo na snemanju brez nje zelo čudno. Težko je razumeti, da bi bila to brez covida popolnoma drugačna različica serije, v kateri bi nastopila tudi Helen," je povedal Murphy in se navezal tudi na igralkino bolezen: "Svojo zasebnost je skrbno skrivala in bila je tako neverjetno pogumna. Vsem je bila v navdih. Ljudje razmetavajo s tem stavkom, a zanjo to vsekakor drži."

"Njene vrednote in način, kako se je sporazumevala s svojimi otroki in Damianom, so bili res neverjetni. Za vse je skrbela. Bila je zares zabavna in kul. V sebi je nosila toploto. Zares ji je bilo mar za ljudi. Še zmeraj ne morem verjeti, da je ni več. To nima smisla. Še nikoli nisem nikogar izgubil na takšen način – nekoga, ki bi bil mlad in bi bil moj prijatelj. Bil sem zelo zmeden. Bila je res neverjetna. Naravnost čudovita je bila," je še povedal o pokojni igralki.

Igralec je pred časom že razkril, da so ustvarjalci serije za šesto sezono predvideli drugačen scenarij, a so ga morali zaradi pandemije nekoliko prirediti, v novih epizodah pa bi se na male zaslone vrnil tudi lik Polly Gray, ki ga je upodobila McCroryjeva. "Steven Knight je želel njen lik obdržati, kar je bil poklon tako njej kot njemu, a nam tega zaradi novih razmer nekako ni uspelo povsem uresničiti," je takrat razkril Murphy.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

slovenka62
02. 02. 2022 20.53
+3
Zares dobra igralka.Tudi jaz jo pogrešam.
NeMeBasat
02. 02. 2022 20.24
+3
flojdi
03. 02. 2022 16.51
flojdi
02. 02. 2022 19.23
+3
wow .. tale je igral v tistem filmu , ko so mel na zapestju zapisane minute, in sekunde , PlačanegaŠE Življenja . hud film . če se ne motim , je igral tudi Justin Timberlake … ampak naslova filma se pa ne zMorem spomnit ( bi mi ga pa bilo dobro še 1x videt
MiViOniOnitamkijihni
02. 02. 2022 19.46
-2
tvoj spomin je reven... za in fo film je In time če je to tvoj edini fil si res bogi. Tip je tudi v Batmanih . pa kriminalkah
flojdi
03. 02. 2022 16.50
u. hvala . in time torej . / in ja , vem , da je moje življenje prekratko za videt vse dobre filme ; še bolj pa mi je žal , da je prekratko za prebrat še ene par tisoč Dobrih knjig