Tuja scena

Igralec Kevin Costner se je zaradi ločitve zaposlil s snemanjem filmov

Los Angeles, 21. 05. 2024 09.59 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kevin Costner se je v intervjuju za tuj medij ozrl na čas svoje ločitve in prebolevanja zveze z nekdanjo ženo Christine Baumgartner. Ta je vložila zahtevo za ločitev lansko leto, sodni spor pa je trajal skoraj eno leto. Igralec se je v tem času zaposlil z delom in z družino, ki mu v težkih časih med drugim dajeta zagon.

Kevin Costner se je med ločitvijo od Christine Baumgartner zaposlil z delom, saj se je počutil zlomljenega. Igralec se je v intervjuju za GQ ozrl na svoj razhod leta 2023 in pojasnil, kako mu je uspelo posneti dva dela filma Obzorje: Ameriška saga, medtem ko se je boril s težkim življenjskim dogodkom. 69-letnik je dejal, da se je s tem moral sprijazniti in se označiti za zmagovalca. "Ne bom se izgubil," je dejal. "Od življenja sem vzel velike grižljaje, življenje je vzelo velike od mene, kajne? Ne bom se izgubil, ker sem bil ranjen. Bil sem, vendar se ne bom izgubil."

Kevin Costner
Kevin Costner FOTO: Profimedia

Režiser se ni predal in je nadaljeval s snemanjem in financiranjem filmskih uspešnic, pri čemer je rekel, da ne more spustiti vrvi iz rok. Pojasnil je: "Ne glede na to, kako močno je moje srce na tleh, ne glede na to, kako zlomljen sem lahko vsakodnevno ... Imam določeno stopnjo odgovornosti do tistih, ki sodelujejo pri teh projektih." Zvezdnik ni delil nobenih nadaljnjih podrobnosti o svoji ločitvi, čeprav je rekel, da se je v zadnjem času v njegovem življenju zgodilo veliko."Trenutno se gledam v temi in si govorim: Ali boš prekleto vstal in končal? Vstani, vstani, Kevin. Poberi se in se spopadi s tem in najdi veselje v dnevu, ko vidiš svoje otroke, kako se igrajo, medtem ko si ti tukaj. In potem delaj, da dokončaš to stvar."

V drugem intervjuju je oskarjevec dejal, da mora kot zaposlen oče zadovoljiti takojšnje potrebe svojih otrok, bralcem pa ni želel razkriti, katere so to. "Tukaj se bom ustavil. Ne bom nadaljeval o njih," se je odločil. "To je moje delo." Costner si deli po tri otroke z nekdanjima ženama Cindyjo Silva in Christine Baumgartner ter 26-letnega sina Liama z Bridget Rooney.

Čeprav se na rdeči preprogi skupaj redko pojavijo, so prejšnji konec tedna skupaj obiskali premiero filma na filmskem festivalu v Cannesu. Očeta so podprli tudi, ko je pred kratkim od ministrice za kulturo prejel posebno priznanje. 

Kevin Costner z otroki
Kevin Costner z otroki FOTO: AP

Christine je maja 2023 vložila zahtevo za ločitev od Costnerja. Sodna bitka je trajala 11 mesecev, dokler se februarja nista poravnala. 50-letna oblikovalka torbic se je preselila k finančniku – in nekdanjemu sosedu – Joshu O'Connorju, medtem ko igralec še ni komentiral govoric o njem, potem ko so ga decembra lansko leto označili, da hodi s pevko Jewel. Ta pa je prejšnji mesec prekinila molk in ga sramežljivo označila za veliko osebo. 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
21. 05. 2024 16.29
..?brki kot tistega Eliota
Punanis
21. 05. 2024 11.54
žene bodoče in bivše bi morale vedeti potek življenja igralca. upam da ji po ločitvi ne pripada nič. oz da celo plača najemnino za nazaj za bolj slavno in dobro življenje kot bi bilo sicer.
anabanana
21. 05. 2024 11.31
+0
Pa ka si nor, kaka novica😩
Jernej Sekirnik
21. 05. 2024 11.21
+5
evo en model primeren za tino gaber, je še bolj bogat....še rajši ga bo imela.
traparija
21. 05. 2024 11.08
-2
haha, igralec, ki se je pustil izigrati random radodajki. trump recimo, se ne pusti kar tako lahkomiselno izmolzt vsaki random vzhodnoevropejki. igralec, pa na suho izigran. slab igralec. za kategorijo slabši igralec kot drumpf.
Amor Fati
21. 05. 2024 10.11
+1
A sta še soseda? Sam vprašam. Zanima me. 🤣