Tuja scena

Igralec Steve Buscemi na eni od newyorških ulic prejel udarec v obraz

New York, 14. 05. 2024 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hollywoodski igralec Steve Buscemi se po udarcu v obraz, ki ga je prejel na eni od newyorških ulic, počuti v redu, je v izjavi za javnost sporočil njegov tiskovni predstavnik. 66-letnika je neznanec napadel sredi dnevi v okrožju Manhattan. Zvezdnik filma Stekli psi je bil po incidentu prepeljan v bolnišnico, kjer so ga oskrbeli zaradi krvavitve, modric in otekline na levem očesu.

Tiskovni predstavnik igralca Steva Buscemija je sporočil, da se zvezdnik serije Imperij pregrehe po incidentu na ulici počuti v redu. 66-letnika je neznanec na eni od newyorških ulic udaril v obraz, igralec pa je moral poiskati zdravniško pomoč. Buscemi je utrpel poškodbo levega očesa in modrice, a se že počuti bolje, je še sporočil.

Igralca Steva Buscemija je neznanec napadel na eni od newyorških ulic in ga poškodoval.
Igralca Steva Buscemija je neznanec napadel na eni od newyorških ulic in ga poškodoval. FOTO: Profimedia

"Steve Buscemi je bil napaden sredi Manhattna in tako postal še ena naključna žrtev nasilja v mestu. Počuti se v redu in ceni vse dobre želje, ki jih je prejel v tem času," je v izjavi za javnost sporočil publicist, policija pa je dejala, da v zvezi z napadom niso nikogar aretirali, preiskava dogodka pa se nadaljuje.  

Domnevni napad na igralca je bil že drugi v vrsti, saj je podobnega meseca marca doživel njegov soigralec iz serije Imperij pregrehe Michael Stuhlbarg. Tega je neznanec s kamnom udaril po vratu, med tem ko se je sprehajal po Centralnem parku. Igralec se je zapodil za napadalcem, ga ujel, policija pa ga je aretirala.

Buscemi, ki je v preteklosti prejel zlati globus in nagrado emmy, je znan tudi po nastopu v seriji Sopranovi in filmih Letalo prekletih in Fargo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
14. 05. 2024 19.43
+4
Samo ugibam, ampak verjetno napadalcu ni bil všeč zaključek njegove serije. 😂
Richy-1260
14. 05. 2024 19.35
+3
Pa bratranca od Tonyja Soprana je upodobil v kultnih Sporanovih
Arrya
14. 05. 2024 19.34
+5
Na Twitterju je opaziti napise: "Hodiš medtem ko si bele polti", kajti to je postal del njihovega vsakdana, da se dogajajo napadi na belce s strani črncev eksplicitno samo zaradi barve kože.
Uroš
14. 05. 2024 18.57
+0
migrant na delu.
Hani Vajk
14. 05. 2024 18.31
+3
Nekdo ni maral najmanjše violine.