Tuja scena

Igralka Emily VanCamp drugič mama: Dobrodošla Rio Rose

Los Angeles, 15. 04. 2024 18.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdnica serij Maščevanje in Specializant je drugič mama. Igralca Emily VanCamp in Josh Bowman sta družino povečala za hčerko Rio Rose, ki je na svet prijokala 12. marca. Deklice se je razveselila tudi njena dveletna sestrica Iris.

"Rio Rose, 12. april 2024. Dobrodošla na ta svet deklica, tako zelo te imamo radi," je ob črno-beli fotografiji dojenčice zapisala igralka Emily VanCamp, ki je tako drugič postala mama. Zvezdnica serije Specializant in njen soprog Josh Bowman, s katerim sta se spoznala med snemanjem serije Maščevanje, sta tako drugič postala starša. Nove sestrice se je razveselila dveletna Iris.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Drugo nosečnost je igralka na Instagramu razkrila šele februarja, ko je objavila fotografijo nosečniškega trebuščka. Drugorojenke sta se Emily in Josh razveselila tri mesece po tem, ko sta praznovala peto obletnico poroke. "Pet let poročena in dvanajst let skupaj," je igralka obletnico obeležila na spletu in dodala: "Kako lepa pot. Ljubim življenje, ki sva ga ustvarila, najine nore avanture in najpomembneje družino, ki sva jo ustvarila."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SlepiSlovenc
15. 04. 2024 21.20
Kdo je ta osebek?
rokololo
15. 04. 2024 20.23
+0
Dobrodošel otrok. Čakali smo to več let.