Tuja scena

Igralka Hilary Swank razkrila imeni dvojčkov

Los Angeles, 15. 02. 2024 13.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Hilary Swank je z valentinovo objavo na družbenem omrežju razkrila imeni dvojčkov. Zvezdnica filma Punčka za milijon dolarjev se je lansko leto z možem Philipom Schneiderjem razveselila sina in hčerke, sedaj pa je svojim sledilcem pokazala fotografijo dojenčkov na plaži, razkrila pa je tudi njuni imeni.

Igralka Hilary Swank se je lansko leto razveselila dvojčkov, zvezdnica pa je šele sedaj, ko sta hči in sin stara 10 mesecev razkrila, kako sta ju z možem Philipom Schneiderjem poimenovala. To je razkrila s fotografijo, ki jo je delila na Instagramu, otroka pa s hrbti obrnjena sedita proti kameri, pred njima pa sta v pesku izpisani imeni Aya in Ohm.

Hilary Swank je hčerko poimenovala Aya, sina pa Ohm.
Hilary Swank je hčerko poimenovala Aya, sina pa Ohm. FOTO: Profimedia

"Pred menoj je naporen teden, poln pogovornih oddaj, kjer bom govorila o svojem novem filmu, a kateri dan bi bil lahko boljši, kot današnji, da vam razkrijem njuni imeni," je na valentinovo zapisala 49-letnica in dodala: "Veselo valentinovo. P. S. ima še kdo otroke, ki radi jedo pesek?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

10-mesečna Aya je na fotografiji oblečena v roza pajac s potiskom jagod, na glavi pa nosi bel klobuček, njen bratec pa je nosil moder pajac s potiskom rib, na glavi pa je prav tako imel bel klobuček.

Zvezdnica je aprila 2023 sporočila, da se je razveselila dvojčkov, a točnega datuma njunega rojstva ni razkrila. "Ni bilo enostavno, a je bilo vredno fantka in deklice. Vesele velikonočne praznike. Objavljam iz pravih nebes," je takrat zapisala ob fotografiji, na kateri v naročju drži dvojčka.

Igralka se je s Schneiderjem poročila avgusta 2018, štiri leta pozneje pa sta sporočila, da bosta dobila otroka. Swank je novico o nosečnosti potrdila v več pogovornih oddajah oktobra 2022. "To je nekaj, na kar sem čakala res dolgo časa. Naslednja stvar, ki jo bom počela je, da bom postala mama. In ne samo enemu, temveč dvema," je dejala v oddaji Good Morning America.

Istega dne je v oddaji Drew Barrymore povedala, da ima rok poroda 16. aprila, kar je bil tudi rojstni dan njenega pokojnega očeta Stephena, svoja otroka pa je označila za čudež. Igralka je bila pred Schnaiderjem 10 let poročena z igralcem Chadom Loweom, s katerim sta se ločila leta 2007. Par nima skupnih otrok.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.