11°C

Igralka Kirsten Dunst drugič noseča

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
4
38-letna hollywoodska igralka je v pričakovanju drugega otroka. Z možem Jessejem Plemonsom bosta že kmalu postala starša dojenčku, ki se bo pridružil njunemu dveletnemu sinu Ennisu Howardu.

Kristen Dunst je svojo drugo nosečnost naznanila v revijiW Magazine, kjer je pozirala v posebni izdaji. Na naslovnici je ponosno pokazala svoj nosečniški trebušček in tako potrdila, da bo že kmalu drugič postala mamica.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zvezdnica in njen mož Jesse Plemons sta pred dvema letoma postala starša sinuEnnisu Howardu. Dunstova je tudi tokrat nosečnost razkrila v obleki znamke Rodarte in se ob tem pošalila:''Vsaka od slik je nastala med tem, ko ležim na tleh. Nisem mogla vstati, počutila sem se kot Urkel.''

V reviji je bilo zapisano tudi, da sta se Kirsten in izbranec, ki je od nje šest let mlajši, tudi poročila. Čeprav par novice ni nikoli potrdil, je igralka Plemonsa že na lanski prireditvi ob podelitvi zlatih globusov predstavila kot moža, kasneje pa je njun predstavnik za odnose z javnostmi uradno poroko odločno zanikal.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dunstova in Plemons, ki sta oba predana igralskemu poklicu, sta se spoznala na snemanju serijeFargo, ki je potekalo leta 2015. Svojo zaroko sta naznanila dve leti kasneje in se spomladi leta 2018 razveselila sina Ennisa. Tudi prvič je svojo nosečnost razkrila v obleki Rodarte, saj sta modni oblikovalkiKate in Laura Mulleavy, ki stojita za znamko, njeni tesni prijateljici.

Kirsten Dunst in Jesse Plemons sta se spoznala na snemanju serije Fargo.
Kirsten Dunst in Jesse Plemons sta se spoznala na snemanju serije Fargo.FOTO: AP

Sina sta javnosti prvič predstavila na dogodku v avgustu 2018, ko je igralka dobila svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.''Zato, ker si takšna mama, žena, hči, sestra, prijateljica, so se tukaj zbrali vsi prijatelji in družina, saj te imamo neizmerno radi,''je bil ponosen Plemons ob takratnem slavnostnem dogodku in dodal, da si je žena, k je neizmerno radodarna in čudovita oseba, to zvezdo popolnoma zaslužila.

Koronavirus pasica nova