18°C

Hrvaška igralka spet zaljubljena: osvojil jo je svetovalec Kolinde Grabar-Kitarović

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
5
V priljubljeni hrvaški seriji Larina izbira, kjer je imela glavno vlogo Doris Pinčić, je igrala tudi postavna plavolaska Jelena Veljača. Zdaj je 39-letnica sveže zaljubljena. Njeno srce je osvojil nekdanji svetovalec bivše hrvaške predsednice.

Hrvaška igralka Jelena Veljača ima za sabo že dva propadla zakona, a je zdaj spet srečno zaljubljena. Kot piše hrvaški portal story.hr je že nekaj časa v zvezi s svetovalcem nekdanje predsednicee Kolinde Grabar-Kitarović, zVitom Turšićem. Informacijo je potrdil omenjeni portal. Njihova ekipa ju je namreč ujela v centru Zagreba, kjer sta bila skupaj v enem od gostinskih lokalov. Preden se je Vito poslovil od Jelene, se je sklonil k simpatični plavolaski in jo poljubil v slovo.

Jelena Veljača
Jelena VeljačaFOTO: Profimedia

Turšić je bil sicer član uprave in pravni svetovalec v Hrvaškem društvu skladateljev, bil je tudi predsednik uprave na Univerzi v Šibeniku, bil pa je tudi svetovalec Kolinde Grabar-Kitarović. Vito je bil tudi direktor podjetja Stampedo, leta 2005 pa je na hrvaški trg pripeljal moško revijo FHM.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jelena je bila pred to zvezo že v dveh zakonih. Poročena je bila z igralcemJankom Popovićem Volarićem in z igralcem Draženom Čučekom, s katero ima hčerko Leno Mišo Kristijano. Pred časom je v enem od intervjujev povedala, da je bil razhod s hčerkinim očetom tako težek, da si česa takšnega ne želi več ponoviti."Razhod je bil prava travma. Izgubila sem veliko ljubezen. Najin konec je bil zame resnično težek, paralo se mi je srce," je povedala Jelena. Povedala je, da se z Draženom nista razšla zaradi tretje osebe ali kakršnega koli zlorabe. Razšla sta se zaradi nepremostljivih razlik. "Janko in Dražen sta bila genialna frajerja in še vedno ju imam na nek način rada. Naša ljubezen še vedno obstaja v nekem paralelnem vesolju," je še povedala Jelena o preteklih ljubeznih.