13°C

Igralka Lily Collins na skrivaj dahnila usodni da

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
2
Lily Collins, zvezdnica serije Emily v Parizu in hči slavnega glasbenika Philla Collinsa, ter filmski režiser Charlie McDowell sta poročena. Nevesta svoje sreče ni mogla več skrivati, zato je veselo novico sporočila s poročnimi fotografijami, ki jih je delila na družbenih omrežjih.

Lily Collins je oddana.
Lily Collins je oddana.FOTO: Profimedia

32-letna igralka Lily Collins, ki navdušuje v glavni vlogi serije Emily v Parizu (Emily in Paris), in njen srčni izbranec, 38-letni Charlie McDowell, sta se prejšnji vikend sprehodila do oltarja. Večno zvestobo sta si obljubila 4. septembra v Duntonu v Coloradu.

"Nikoli nisem hotela biti nikogaršnja bolj kot tvoja, zdaj pa bom tvoja žena," je pospremila fotografijo s poroke, na kateri se pred oltarjem poljublja s svojim izbrancem. "4. septembra 2021 sva uradno postala drug od drugega, za večno. Ljubim te bolj kot vse, Charlie McDowell ..."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na Instagramu se je oglasil tudi 38-letni ženin Charlie, ki je delil iste poročne fotografije, ob tem pa zapisal: "Poročil sem se z najbolj radodarno, pozorno in čudovito osebo, kar sem jih kdaj poznal. Ljubim te, Lily Collins."

"Tako sem navdušena, da sem tvoja ženka," je njegovo objavo komentirala zaljubljena nevesta Lily.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Lily Collins in Charlie McDowell, sin igralke Mary Steenburgen in igralca Malcolma McDowlla, sta govorice, da sta par, prvič zanetila leta 2019. Avgusta istega leta sta svojo zvezo uradno naznanila na Instagramu, ko je igralka delila nekaj utrinkov iz Francije, kjer je zvezdnica snemala serijo Emily v Parizu. Zaroko pa sta na Instagramu naznanila septembra lani in ob tem objavila fotografijo diamantnega prstana. 

"Vse življenje sem čakala nate in komaj čakam, da vse življenje preživiva skupaj ..." je pospremila dve fotografiji z zaroke. Dva meseca po zaroki je še izjavila, da je bila s svojim bodočim možem osem mesecev v karanteni in da je bil ta čas dobra 'šola', saj sta se lahko res dobro spoznala.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke