17°C

Igralka Lily James kot Pamela Anderson na snemanju televizijske serije

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
4
Jamesova je prevzela vlogo ikone devetdesetih v novi miniseriji, ki bo pripovedovala ljubezensko zgodbo Andersenove in njenega nekdanjega moža Tommyja Leeja. Fotografi so igralko ujeli na snemanju, zaradi pričeske in kostuma pa je bila skoraj neprepoznavna.

Lily Jamesse je za potrebe snemanja serije prelevila vPamelo Anderson. Med snemanjem so jo skrivoma v objektiv ujeli paparaci, oboževalci pa so nad njeno preobrazbo navdušeni. Krasijo jo dolgi svetli lasje, med enim od prizorov pa je bila odeta v svileno haljo. V miniseriji Pam & Tommy je stopila v čevlje zvezdnice nekoč priljubljene Obalne straže, medtem ko bo Tommy Lee njen igralski kolega Sebastian Stan.

Lily James kot Pamela Anderson.
Lily James kot Pamela Anderson.FOTO: Profimedia

53-letna Andersonova in pet let starejši Lee sta se poročila leta 1996, spoznala pa sta se zgolj 96 ur pred tem. Ločila sta se leta 1998, v zakonu pa sta se jima rodila sinova Brandonin Dylan. Serija bo prikazala njuno turbulentno razmerje, ki ga je dodatno razburkal škandal z intimnim posnetkom, ter sodni proces zaradi pravic do njunega filmčka.

Fotografi so Lily ujeli med snemanjem težko pričakovane serije.
Fotografi so Lily ujeli med snemanjem težko pričakovane serije.FOTO: Profimedia

Po tem, ko se je ločila od Tommyja, je Pamela v zakon skočila še štirikrat, zadnjič na božični večer, in sicer s telesnim stražarjem Danom Hayhurstom. Par se je poročil na njenem domu na otoku Vancouver. Tudi igralka Lily James je v preteklosti nekaj pozornosti vzbudila zaradi ljubezenskih razmerij. Eno od teh je bila +romanca s poročenim igralcem Dominicom Westom, pred kratkim pa je o razmerju tudi spregovorila: ''O tem je veliko za povedati, vendar se bojim, da sedaj še ni pravi čas.''

Pamela Anderson in Tommy Lee bosta dobila svojo miniserijo, ki bo povzela vzpone in padce njunega razmerja.
Pamela Anderson in Tommy Lee bosta dobila svojo miniserijo, ki bo povzela vzpone in padce njunega razmerja.FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Lily James bo Pamela Anderson iz 90. let: zgodba o domačem posnetku s Tommyjem

Koronavirus pasica nova