Tuja scena

Igralko Nino Dobrev po nesreči z motociklom čaka dolgo okrevanje

Los Angeles, 21. 05. 2024 18.24 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Nina Dobrev, ki je znana po seriji Vampirski dnevniki, je bila po nesreči z motociklom hospitalizirana. Zvezdnica je na družbenem omrežju delila dve fotografiji, na prvi nasmejana sedi na kolesu, na drugi pa že leži v bolnišnični postelji z opornico okoli vratu in na kolenu. 35-letnica je pozneje svojim zaskrbljenim sledilcem sporočila, da se počuti dobro, a je pred njo dolga pot okrevanja.

Nina Dobrev je na družbenem omrežju sporočila, da je hospitalizirana. Razlog, da je pristala v bolnišnici, je nesreča z motociklom, 35-letna igralka pa je na Instagramu delila dve fotografiji, kjer na prvi nasmejana sedi na kolesu, na drugi pa z opornico na vratu in na kolenu leži v bolnišnični postelji. "Kako se je začelo proti temu, kako se je končalo," je pripisala ob fotografijah. Zvezdnico filma Love Hard so sledilci takoj opomnili, da je pozabila na čelado, s katero bi se zaščitila pred takšno nesrečo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nina, naslednjič ne pozabi na čelado," jo je opozoril eden od zaskrbljenih oboževalcev, zvezdnica pa je nato delila še eno fotografijo iz bolnišnice, na kateri sta vidni obe opornici, ki ju je dobila, v drugi objavi pa pojasnila: "Počutim se dobro, a je pred menoj doga pot okrevanja. Mislim, da lahko rečem, da je bila moja prva izkušnja z manjšim motociklom tudi zadnja."

Po nesreči so se med komentarji oglasili številni zaskrbljeni znani prijatelji. "Ne, ti ubožica!" je zapisala igralka Sophia Bush, Julianne Hough pa je pripomnila: "To je moja punca! Verjetno se ne bi šalila, če bi bilo tvoje stanje bolj resno!" Oglasila se je tudi žena igralca Milesa Tellerja Keleigh Sperry, ki je dodala tri smejoče se na glavo obrnjene emojije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nina Dobrev s svojimi sledilci pogosto delili utrinke dogodivščin, na katere se odpravi s svojim partnerjem, nekdanjim deskarjem na snegu in dobitnikom zlate olimpijske medalje Shaunom Whitom. Par se je začel sestajati leta 2020, na rdeči preprogi pa sta se prvič skupaj pojavila šele dve leti pozneje, ko sta se udeležila londonske premiere filma Top Gun: Maverick, v katerem je zaigral njen nekdanji fant Glen Powell

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anabanana
22. 05. 2024 10.37
Primorska avtocesta je zaradi prometne nesreče v predoru Dekani zaprta med razcepom Srmin in priključkom Črni Kal proti Ljubljani. Zapora bo predvidoma trajala več ur, obvoz za vsa vozila je možen po vzporedni cesti med Bertoki in Črnim Kalom, kjer je že nastal daljši zastoj. OTEM PA SE NE PIŠE, DOBRO JUTROOOOO😶
anabanana
22. 05. 2024 10.25
anabanana
22. 05. 2024 09.59
Kdaj so obiski❓
Wild west
21. 05. 2024 19.04
+0
Kaj če bi se raje z lončki igrala🤔🤭
abmam
22. 05. 2024 08.33
+2