14°C

Italijanka Diletta Leotta in turški zvezdnik Can Yaman razdrla zaroko

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
1
Italijanska novinarka in voditeljica Diletta Leotta je v italijanski oddaji Verrisimo odkrito spregovorila o ljubezenski zvezi s turškim zvezdnikom Canom Yamanom, ki svojo kariero trenutno gradi pri naših sosedih. Dejala je, da je šlo za ljubezen na prvi pogled, a žal se ni izšlo.

Can Yaman je spet na trgu samskih.
Can Yaman je spet na trgu samskih.FOTO: Profimedia

Can Yaman, ki bo novembra dopolnil 32 let, je slovenske gledalke navdušil v uspešnici Jutranja ptica. S 30-letno Diletto Leotta sta razdrla zaroko. Slednja je bila gostja v oddaji Verrisimo, kjer ni mogla skrivati čustev. Jasno je dala vedeti, da do priljubljenega zvezdnika še vedno čuti naklonjenost, saj se ljubezenskih čustev, ki sta jih strastno doživljala v zadnjih nekaj mesecih, ne da kar čez noč ugasniti.

Vse epizode uspešnice Jutranja ptica vas čakajo na VOYO.

"Nikoli ne govorim o ljubezni, a to je bila lepa zgodba, sanje, pravljica ... Bila je ljubezen na prvi pogled. Dva tridesetletnika, ki sta se spoznala, zaljubila in skušala živeti v veliki strasti. Sicilijanka in Turek, kakšna eksplozivna mešanica je to. Oba sva zelo strastna, on celo bolj od mene. Bilo je kratko, a lepo. Kočljivo je, kajti ko se zaljubiš v tako znanega človeka, se moraš soočiti tudi z vsem, kar to prinese zraven. Težko je ohraniti zasebnost. Vsi najini trenutki so bili objavljeni v medijih, a to je včasih težko,"  je iskreno dejala Diletta, ki priznava, da se čustva niso povsem ohladila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Mislim, da sem še vedno zaljubljena. To se mi še ni zgodilo. V takšni situaciji izgubiš razum, nadzor in včasih tudi ljubezen. Ta trenutek ni lahko, s Canom sva zdaj ločena, ampak ne vem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti."

PREBERI ŠE
Zvezdnik Jutranje ptice zaročen z italijansko novinarko Diletto Leotta

Spomnimo se, da sta zaljubljenca sprejemala hitre odločitve v razmerju. Priljubljeni turški igralec je šel na kolena že po enem mesecu zveze.

"Poroka? Vse je bilo res. Zaroka je sledila po enem mesecu poznanstva in mogoče so se stvari prehitro odvijale," je še pojasnila lepa Italijanka, ki bo na poročne zvonove še nekaj časa čakala. A vsi dobro vemo, da je ljubezen resnično nepredvidljiva tako kot tudi življenje samo.

Še poleti sta bila Diletta in Can srečna skupaj.
Še poleti sta bila Diletta in Can srečna skupaj.FOTO: Profimedia

V začetku letošnjega leta se je Can Yaman preselil v Italijo, kjer se pripravlja na zahtevno vlogo svojega naslednjega velikega projekta, serije Sandokan. Snemanje omenjene serije je bilo predvideno takoj po letošnjem poletju, a se je prestavilo na februar 2022.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Prejšnji mesec je začel snemati italijansko serijo Viola come il mare (v prevodu Vijolična kot morje), kjer bo v glavni vlogi zaigral ob boku 36-letne Italijanke Francescae Chillemi.

Vedno tvoja
Vedno tvoja