Tuja scena

Jason Momoa na odru oskarjev zgolj dan po zahtevni operaciji

Los Angeles, 28. 03. 2022 11.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hollywoodski igralec, ki se je na odru podelitve oskarjev v družbi Josha Brolina znašel kot podeljevalec, je le dan pred dogodkom prestal poseg na hrbtenici. Operacija hernije diska je bila nujna po zaključku zadnjega projekta, sam pa je pojasnil, da je tako daleč prišlo zaradi njegovih let v kombinaciji z napornimi snemanji.

Jason Momoa je na rdeči preprogi priznal, da je po zaključku snemanja filma Aquaman in izgubljeno kraljestvo odšel pod nož. Nujen poseg zaradi hernije diska je zvezdnik opravil samo dan pred podelitvijo oskarjev. Del prireditve je bil tudi sam, z igralskim kolegom Joshem Brolinom je namreč na odru podelil nagrado za najboljši zvok. To so prejeli ustvarjalci filma Dune.  

Jason Momoa z Joshem Brolinom na odru prireditve.
Jason Momoa z Joshem Brolinom na odru prireditve. FOTO: Profimedia

"Včeraj sem bil operiran," je zvezdnik Igre prestolov povedal pred pričetkom dogodka leta in dodal, da je šlo za operacijo hernije diska. Ko so ga povprašali, zakaj je potreboval poseg, je 42-letnik pojasnil, da na snemanjih premetava človeška telesa, ob čemer ni več najmlajši: ''Nisem več tak, kot leta 2016 na CinemaCon-u, če veste, kaj mislim?''

V elegantni obleki, pod katero je podpisan Henry Poole, je prepričal številne oboževalke, mnogi pa so zaznali tudi robec v žepu, ki je zaživel v barvah ukrajinske zastave. Na rdeči preprogi je priznal, da se veseli trenutka, ko bo med povabljenci zagledal pastorko Zoe Kravitz, zvezdnico filma Batman.

Z igralko se odlično razumeta, pred dnevi pa je Jason pojasnil, da je v tesnih prijateljskih odnosih tudi z njenim očetom, pevcem Lennyjem Kravitzem. Ta je bil v preteklosti v zvezi z Liso Bonet. Momoa in Bonetova sta se pred časom po 17 letih sicer razšla, vendar so se kasneje pojavile govorice, da bosta kljub vsemu skušala zakrpati svoje razmerje. Igralka ga na oskarjih ni spremljala. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kuku456
28. 03. 2022 14.50
+1
Obrit bi se mogu Mal pa postrist
Militos
28. 03. 2022 13.39
-5
Kaj je to Momoa?
losser
28. 03. 2022 12.44
+11
Kaj za v... predstavljate te igralce kot ne vem kaj.... janez je tudi en dan po težki operaciji moral v prozivodnjo delat.... to je heroj.
Christi Miles
28. 03. 2022 12.14
+5
Odličen igralec. Obvezno si tudi poglejte serije See