18°C

Jennifer Garner delila fotografijo Bleda: načrtuje obisk Slovenije?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
37
Hollywoodska zvezdnica in priljubljena igralka Jennifer Garner je na Instagramu delila fotografijo enega najlepših slovenskih biserov – fotografijo Bleda. V opisu pa se sprašuje, ali bi bili spletni sestanki zabavnejši, če bi bila na 'tej' lokaciji.

Jennifer Garner
Jennifer GarnerFOTO: AP

Simpatična igralkaJennifer Garner je na Instagramudelila fotografijo, s katero je presenetila predvsem slovenske sledilce. Njeno zadnjo objavo krasi fotografija Bleda. Ob njej pa se sprašuje, ali bi bili spletni sestanki manj naporni (sestanke je opisala s pomočjo treh emotikonov, op. a.), če bi potekali na tej čudoviti lokaciji.  

Pod objavo se je vsulo komentarjev. Nekateri so se spraševali, kje je ta čudovita lokacija, na kar so Jenniferjini slovenski sledilci z veseljem odgovorili, da je to Bled, eden najlepših slovenskih biserov. Mnogi pa so se javili, da so Bled že obiskali in da ji ne bo žal, če se bo nekoč res odpravila na Gorenjsko.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Med znanimi obrazi, ki jih je Jennifer navdušila s fotografijo Bleda, pa sta tudi igralki, ki ju poznamo z malih zaslonov: Jennifer Love Hewitt (bolj znana iz serije Šepetalka duhov) in Kimberly William-Paisley (bolj znana po filmu Nevestin oče in humoristični seriji Jimova družina). "Uau, spektakularno! Zveni kot izjemna avantura!" je pod fotografijo zapisala Kimberly.

Vprašanje, ki se poraja večini njenih slovenskih sledilcev, pa je: je Jennifer v Sloveniji ali načrtuje obisk naše prelepe dežele?