Tuja scena

Jennifer Garner se je poslovila od očeta: Žalost je neizogibna

Los Angeles, 02. 04. 2024 08.15 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za Jennifer Garner je bil pretekli velikonočni vikend veliko bolj žalosten, kot si je verjetno predstavljala. Z družino naj bi praznovali in uživali v prazničnih dobrotah, a se je v soboto za vedno poslovil njen oče William. Novico o smrti svojega očeta je igralka sporočila na družbenih omrežjih, kjer je zapisala, da je njen oče umrl v soboto, star 85 let.

"Moj oče je v soboto popoldne umrl mirno," je svoj zapis na družbenih omrežjih začela Jennifer Garner in s tem svetu sporočila, da se je poslovila od svojega očeta. Pretekli praznični vikend za njo in njeno družino tako ni minil v preveč veselem vzdušju, saj jih je zapustil 85-letni William.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Z opisom je razkrila, da je bila družina ob njem, ko je umrl. "Čeprav v smrti 85-letnega moškega, ki je živel zdravo, čudovito življenje, ni nobene tragedije, je žalost neizogibna in čaka za nepričakovanimi ovinki," je zapisala ob galeriji družinskih fotografij, s katerimi se je poklonila pokojnemu očetu. "Danes je dan za hvaležnost. Hvaležni smo za očetovo nežno vedenje in tiho moč. Za to, kako nas je dražil s hudomušnim nasmeškom in za to, kako si je izmislil vlogo vsestranskega, vedno potrpežljivega dekliškega očka. Hvaležni smo za njegovo delovno etiko, vodenje in vero," je še dodala.  

V objavi se je zahvalila zdravstvenemu osebju, ki je njenemu očetu pomagalo zadnje mesece življenja. Zaradi njih je lahko tako dolgo užival s svojimi hčerkami in vnuki, je prepričana zvezdnica. "Toliko je za povedati o mojem očetu – moje sestre in jaz ne bomo nikoli prenehale govoriti o tem, kako čudovit je bil, zato potrpite z nami – toda danes delim te spomine s svojo hvaležnostjo za prijaznega in briljantnega človeka, očeta in dedka," je zaključila čustven zapis.  

51-letnici so ob izgubi ljubljene osebe sožalje v komentarjih izrekli številni zvezdniški prijatelji. "Moja draga prijateljica, pošiljam ti vse svoje angele, da ga pomagajo odnesti domov," je zapisala Reese Witherspoon, Eva Longoria pa je dodala: "O, draga, pošiljam ti svojo ljubezen in molitve zate in tvojo družino." Besede podpore in sožalje sta izrekli tudi igralka Lily Collins in voditeljica Kelly Ripa.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica je bila z očetom zelo povezana, prav tako tudi z mamo Patricio Ann in sestrama Melisso in Susannah. Na svoja starša je tudi izjemno ponosna, zato jima je ob letošnji 59. obletnici poroke čestitala tudi na družbenih omrežjih. "Vse najboljše za 59. obletnico mojima neverjetno sladkima in ljubečima staršema. Hvala, mama in oče, da sta moji sestri in meni omogočila tako varen, srečen začetek življenja," je zapisala takrat in delila fotografijo očeta in mame. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
02. 04. 2024 18.27
.no.zdaj vem .ker me je dlje casa zanimalo ce je kaj v zlahti z jamesom garnerjem