8°C

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez potrdila, da sta se razšla: Ostajava prijatelja

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
36
Ameriška zvezdnica in nekdanji športnik sta po dolgih tednih ugibanj o koncu zveze priznala, da sta se razšla ter da bolje delujeta kot prijatelja. V prihodnje pa bosta delovala tudi kot poslovna partnerja in še naprej ustvarjala skupne projekte.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta potrdila, da je njuna ljubezenska zveza žal preteklost. Prekinila sta zaroko, kljub vsemu pa ostajata dobra prijatelja.

Alex Rodriguez in Jennifer Lopez.
Alex Rodriguez in Jennifer Lopez.FOTO: Profimedia

Mesec dni po tem, ko so ameriški mediji poročali, da naj bi se slavni par razšel, sta z uradno izjavo potrdila, da sta prekinila ljubezensko razmerje. Čeprav sta nekaj tednov po presenetljivi novici zadevo še zanikala in se trudila rešiti zvezo, pa sta sedaj javnosti sporočila, da je med njima konec.

PREBERI ŠE
J.Lo snela zaročni prstan

''Ugotovila sva, da bolje delujeva kot prijatelja in se veseliva temu, da bova to tudi ostala,''sta povedala za ameriški Today show in dodala:''Še naprej bova sodelovala in se medsebojno podpirala v skupnem poslu in projektih. Drug drugemu želiva vse najbolje, enako pa želiva tudi za najine otroke.''Jennifer ima iz zveze z Marcom Anthonyjem dvojčkaMaxa inEmme, medtem, ko ima nekdanji športnik deklici NatashoinEllo. Zaradi otrok sta oba zaprosila za nekaj zasebnosti v teh, za njih, težkih časih.

Koronavirus pasica nova