14°C

Jennifer Lopez in Ben Affleck se znova veliko družita

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
14
Po tem, ko se je razšla z Alexom Rodriguezom, je Jennifer Lopez znova obudila stike z nekdanjo ljubeznijo. Z Benom Affleckom se je na svojem domu dobila že trikrat, njuna druženja pa naj bi bila zgolj prijateljske narave.

Jennifer Lopez, ki se je pred tedni po nekaj letih uradno razšla z Alexom Rodriguezom, je v dobrih odnosih z nekdanjim fantomBenom Affleckom. Zvezdnika so skupaj ujeli že trikrat, odkar je pevka in igralka tudi uradno samska. Njuna druženja v Los Angelesu niso bila neopažena, viri blizu obeh pa zatrjujejo, da ju veže samo iskreno prijateljstvo.

Jennifer Lopez in Ben Affleck leta 2002.
Jennifer Lopez in Ben Affleck leta 2002.FOTO: Profimedia

51-letnica naj bi z vsemi nekdanjimi partnerji namreč ostala v lepih odnosih. S 48-letnim igralcem se je dobila, potem ko sta z Rodriguezom javnosti sporočila, da se dokončno razhajata. Oboževalcem priljubljene pevke ni ostalo skrito niti, da je bil Ben opažen med vožnjo v belem cadillacu, ki je last Lopezove. ''Varnostniki so Afflecka z avtomobilom prepeljali z bližnje lokacije v pevkin dom in ga po nekaj urah znova odpeljali,'' so poročali očividci.

Ben Affleck je bil do januarja v zvezi z Ano de Armas.
Ben Affleck je bil do januarja v zvezi z Ano de Armas.FOTO: Profimedia

Do srečanja na domu J. Lo naj bi prišlo kar trikrat, odkar se je zvezdnica vrnila iz Dominikanske republike s snemanja novega filma Shotgun Wedding. Med tem pa se za njeno pozornost trudi tudi Rodriguez, ki je pripravljen narediti marsikaj, da si se nekdanja zaročenka vrnila v njegov objem. Po razhodu so Jennifer namreč opazili tudi v njegovi družbi v losangeleškem Hotelu Bel-Air.

J.Lo in Alex Rodriguez sta načrtovala poroko, potem pa sta nepričakovano zaključila svojo nekajletno zvezo.
J.Lo in Alex Rodriguez sta načrtovala poroko, potem pa sta nepričakovano zaključila svojo nekajletno zvezo.FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Ben Affleck navdušen nad videzom svoje bivše zaročenke Jeniffer Lopez

Affleck in Lopezova sta se zaročila leta 2002, poroko sta leta 2003 prestavila tik pred zdajci in leto kasneje sporočila, da je njuna zveza končana. Jennifer je mama 13-letnih dvojčkov Maxain Emme, ki sta se ji rodila v zvezi z Marcom Anthonyjem, medtem ko ima Ben Affleck z Jennifer Garner tri otroke, 15-letnoViolet, 12-letnoSeraphinoin 9-letnegaSamuela, od januarja letos pa je znova samski, saj se je takrat razšel z igralkoAno de Armas.

Koronavirus pasica nova