Tuja scena

'Jennifer Lopez in Ben Affleck sta povsem normalna človeka kot vsi mi'

Los Angeles, 11. 03. 2024 16.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jennifer Lopez in Ben Affleck veljata za zvezdnika, pozna pa ju praktično ves svet. A kljub temu sta se zaljubljena zakonca odločila, da se ne bosta obnašala zvezdniško. Tako sta si novi film Dune: Peščeni planet, ki je pred kratkim začel pot po filmskih platnih, ogledala v kinu med povsem običajnimi smrtniki. Še več, ob koncu filma sta za sabo pospravila svoje smeti in številne oboževalce pustila odprtih ust.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta vsak zase izjemno prepoznavna obraza, skupaj pa tvorita tudi enega zvezdniških parov na svetovni sceni. Prav zato bi se lahko obnašala izjemno zvezdniško, a se ne. Vsaj tako je bilo videti na eni od nedavnih projekcij v enem od ameriških kinematografov, kjer sta s svojo 'normalnostjo' preprosto navdušila.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zaljubljena zakonca sta si film Dune: Peščeni planet ogledala v družbi povsem običajnih smrtnikov, ki so bili izjemno presenečeni nad njunim obnašanjem. Za obisk kina sta se oblekla povsem sproščeno, si privoščila pokovko in pijačo, nato pa uživala v filmu. Po koncu pa sta s svojo potezo navdušila. "Ta video je dokaz, da so zvezdniki normalni ljudje kot mi," je zapisal eden od oboževalcev pod video, na katerem je jasno videti, da sta igralca za sabo pospravila vse svoje smeti oziroma embalažo od pokovke in pijače.  

"Vesel sem, da sta za sabo pospravila smeti, kot bi jih morali vsi" in "Onadva sta vzor" je mogoče prebrati pod videom, nad katerim so bili številni navdušeni. Pogosto se namreč zgodi, da obiskovalci kina smeti puščajo v dvorani, a zvezdnika sta dokaz, da lahko tudi tako znani ljudje, kot sta onadva, pospravijo za sabo. Video si je do danes ogledalo že več kot 14 milijonov ljudi.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice so zacvetele
11. 03. 2024 20.44
+5
Saj to je osnova bontona...za tiste, ki so vzgojeni v kulturni sredini. Slovenija je bila v moji mladosti zelo čista dežela, nihče ni metal papirčkov in olupkov po tleh, pač pa v smeti. Tam nekje od 1965 leta pa so se zadeve začele slabšati. To je trajalo kakih 30 let, ko so se prišleki le začeli socializirati, njihove potomce pa so v slovenskih šolah naučili kulturnega obnašanja. Žal pa se je stanje pred kakimi 20 leti ponovno začelo slabšati zaradi novih priseljencev.
generaly
11. 03. 2024 19.54
-4
jzt nkol ne pospravim za sabo saj zka pa bi sej placam za film....vcasih se tud uščijem po tleh k nocm filma zamujat
Yon Dan
11. 03. 2024 19.25
-5
Đokobatina
11. 03. 2024 20.02
-4
Pa dobr, si loh se bolj naiven, da verjameš tem pripovedkam? Te ni nc sram?
nemski_ovcar
11. 03. 2024 18.27
+9
Kako je bilo včasih fino v kinu, ko folk ni pil in žrl . Morda kak bombon.
gasper111
11. 03. 2024 17.56
+13
Mislim ne vem zakaj toliko pompa zaradi nečesa kar popolnoma običajno in normalno - da pospraviš smeti za seboj namreč. Ne razumem pa zapisa "Prav zato bi se lahko obnašala izjemno zvezdniško....". Zakaj? A če si slaven zate družbene norme ne veljajo in se lahko obnašaš kot kπ€t€n in je to kar OK ali kaj?
caspera1
11. 03. 2024 18.09
+5
Tudi meni ni všeč, da sta kokr čisto normalna in podobno. Jih pa neutrudno lovijo pri njihovih kiksih, to objavljajo in dovolijo, da jih vsak pljuva in žali. Zato je prav, da objavijo tudi taka pozitivna dejanja.
bohinj je zakon
11. 03. 2024 17.47
+3
Prikupno. Lepa domača vzgoja.
Amor Fati
11. 03. 2024 17.06
+11
Sem imel bližnje srečanje z enim slovenskim estradnikom, ki zadnje čase ful nastopa v reklamah. Moram reci, da se ni obnašal prav nič človeško, ko sva se zaletela.