TUJA SCENA

Jennifer Lopez 'izginila' z družbenih omrežij, a oboževalci so navdušeni

Los Angeles, 24.11.2022, 14:04 | Posodobljeno pred 7 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Glasbenica in igralka Jennifer Lopez, ki ima na Instagramu kar 227 milijonov sledilcev, je zatemnila svoj profil in prekinila kakršno koli aktivnost na priljubljenem družbenem omrežju. Podobno je storila tudi na svojem Twitter in TikTok profilu, a njene oboževalce izginotje navdušuje. Zakaj? Zvezdnica s spleta navadno izgine takrat, ko pripravlja nekaj velikega.

Jennifer Lopez ‘izginila’ z družbenih omrežij, a oboževalci so navdušeni.
Jennifer Lopez ‘izginila’ z družbenih omrežij, a oboževalci so navdušeni.FOTO: Profimedia

Jennifer Lopez je nedavno 'izginila' z družbenih omrežij. Glasbenica in igralka, ki ima samo na Instagramu 227 milijonov sledilcev, je splet zapustila le nekaj dni pred 20. obletnico albuma z naslovom This Is Me ... Then, zato se njeni podporniki že sprašujejo, ali morda 53-letnica za veliki mejnik pripravlja posebno presenečenje.

"O moj bog, Jennifer Lopez je izbrisala svoje objave na Instagramu. Kaj se dogaja," se je spraševala ena od oboževalk, medtem ko se je drugi spraševal, ali to pomeni, da se začenja novo obdobje Lopezove. Tuji mediji, ki so prav tako opazili izginotje glasbenice, so oboževalce že pripravili na možnost, da Lopezova zares pripravlja nekaj velikega. 

Spomnimo, album This Is Me ... Then, ki ga je pevka izdala 25. novembra 2002, je bil njen tretji studijski album, na njem pa so bili hiti Jenny From the Block, All I Have ter I'm Glad. Jennifer je v preteklosti dejala, da je to njen najljubši album, izdala pa ga je v času prve romance z igralcem Benom Affleckom, s katerim se je dve desetletji kasneje tudi poročila.

Glasujte za najboljši portal v regiji.
Glasujte za najboljši portal v regiji.FOTO: 24ur.com

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.