Jennifer Lopez želi kupiti vilo Lepe Brene

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.Pi.
KOMENTARJI
32
Ameriški zvezdnici Jennifer Lopez diši počitniško domovanje balkanske dive Lepe Brene v Miamiju. Slednje pa ponudba ne gane, saj pravi, da vila ni naprodaj, a se Jennifer lahko kadarkoli oglasi na večerji.

Agenti hollywoodske pevke in igralke Jennifer Lopez že nekaj časa sprašujejo o luksuzni nepremičnini balkanske pevke Lepe Brene v Miamiju, poroča 24sata. Srbski mediji pišejo, da gre za vilo vredno okoli 900 tisoč evrov. Velika je 400 kvadratov in se nahaja ob obali, v njej pa sta v času študija bivala pevkina sinova: 27-letni Stefan Živojinović in 35-letni Filip Živojinović. Zdaj pa vilo koristijo med družinskimi oddihi.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Brena je sicer počaščena, da se Lopezova zanima za nakup, a je pojasnila, da nepremičnine ne prodaja. "Hiša ni naprodaj, vendar je Jennifer kadarkoli dobrodošla na večerji," je Lepa Brena dejala za srbske medije.

Pevka in njen 56-letni soprog Slobodan Živojinović sta pred dvema letoma kupila vilo za skoraj milijon evrov in pol. Ima tri spalnice, tri kopalnice, dve sobi za goste in vključuje telovadnico, spa in bazen.

Brena in Slobodan sta vilo kupila za skoraj milijon evrov in pol.
Brena in Slobodan sta vilo kupila za skoraj milijon evrov in pol.FOTO: Profimedia