Tuja scena

Jennifer Love Hewitt na naslovnici knjige pokazala obraze svojih treh otrok

Los Angeles, 21. 04. 2024 10.33 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Jennifer Love Hewitt, ki je najbolj znana po seriji Šepetalka duhov, je javnosti prvič pokazala obaze svojih treh otrok. Zvezdnica je to storila na nekoliko nenavaden način, saj je njihove fotografije uporabila kar na naslovnici prihajajoče knjige spominov, ki jo bo izdala 10. decembra, je razkrila na družbenem omrežju.

Jennifer Love Hewitt se je odločila, da bo svoje tri otroke končno predstavila javnosti. Igralka bo decembra izdala knjigo spominov, ki bo nosila naslov Inheriting Magic: My Journey Through Grief, Joy, Celebration, and Making Every Day Magical, kar v prevodu pomeni Podedovana čarovnija: Moje potovanje skozi žalost, veselje, praznovanje in ustvarjanje magičnosti vsakega dne, naslovnico pa krasijo tudi njeni trije otroci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Tukaj je! Moj novi otročiček! To neverjetno naslovnico je ustvaril angel in ne morem verjeti, da sem imela takšno srečo, da sem sodelovala z njo pri tej knjigi. Mame, ki ustvarjajo čarovnijo, so posebne! Ona pa je zagotovo čarodejka. Veselim se, da jo boste prebrali," je 45-letnica sporočila na družbenem omrežju, kjer je objavila fotografijo naslovnice prihajajoče knjige, na kateri sama v eni roki drži knjigo urokov, v drugi pa čarobno paličico, ob njej pa se igrajo 10-letna hči Autumn, 8-letni sin Atticus in 2-letni Aidan.

Jennifer Love Hewitt je končno pokazala obraze svojih treh otrok.
Jennifer Love Hewitt je končno pokazala obraze svojih treh otrok. FOTO: AP

Zvezdnica je od leta 2013, ko je prvič postala mama, skrbno zakrivala njihove obraze na fotografijah, ki jih je delila na družbenih omrežjih. Z možem Brianom Hallisayem sta sta se drugega sina razveselila junija 2015, tretjega pa septembra 2021.

Nad fotografijo so bili še posebej navdušeni igralkini oboževalci, eden od teh pa je zapisal, da so vsi 'popolno lepi'."Ne morem verjeti, da si po vseh teh letih vendarle pokazala svoje otroke," pa je zapisal drugi. Igralka je v preteklosti pazila, da je obraze otrok skrila oziroma jih fotografirala s hrbtne strani.

Igralski par se je poročil novembra 2013, leto dni po tem, ko sta se začela sestajati. Leta 2023 sta praznovala 10. obletnico poroke, Hewitt pa jo je obeležila tudi z objavo na Instagramu, kjer je zapisala:"Od trenutka, ko sva se spoznala, sem vedela, da bo moje življenje s teboj boljše. Zadnjih deset let je bilo lepših, kot bi lahko sploh sanjala. Vedno si bil samo ti moja ljubezen. Komaj čakam, da vidim, kaj nama bo naslednjih deset let prineslo."

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bofur
21. 04. 2024 12.43
-1
Lahko bi pokazala tudi obe svoji "dvojčici", ji ne bi zameril, me zanima, kakšni sta videti, obetata veliko :)