19°C

Jennifer Love Hewitt tretjič postala mamica

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
7
Igralka Jennifer Love Hewitt in njen mož Brian Hallisay sta se razveselila tretjega otroka. Z veselo novico sta razveselila oboževalce na družbenem omrežju Instagram, kjer je 42-letnica objavila fotografijo nosečniškega trebuščka, pod njo pa pripisala, da sta se z možem razveselila sina.

Igralka Jennifer Love Hewitt je tretjič postala mamica. Z možem Brianom Hallisayem sta se razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala Aidan James Hallisay. Par ima že dva otroka, sedemletno hčerko Autumn James in šestletnega sina Atticusa Jamesa. Da se bo njuna družina še povečala, sta potrdila meseca maja.

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love HewittFOTO: Profimedia

Ob fotografiji porisanega nosečniškega trebuščka je igralka zapisala: "Tako sta me moja otroka poslala v bolnišnico, kjer je bil moj trebušček velik hit. Pravijo, da ženske pustijo svoja telesa pri porodu, saj ko rojevajo, potujejo do zvezd, nazaj pa se vrnejo z dušo svojega otroka. Bilo mi je v veselje, da sem dobila tebe, Aidan James. Sedaj pa nazaj k stiskanju in objemom."  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Par se je poročil novembra 2013, igralka pa je ob potrditvi novice, da se bo njena družina povečala na pet članov, dejala: "Vedno sva dopuščala možnost, da bova imela še enega otroka, vsekakor pa si nisva mislila, da ga bova dobila v tem norem času. Mislim, da sva vzgojila dva čudovita otroka, ki bosta dober vzor. To je res krasno darilo, da lahko še enkrat vzgajava čudovito malo bitje."

Hewittova je dejala, da materinstvo žensko spremeni v drugo osebo v več pogledih in življenju podari globlji pomen. Priznala je še, da je izbira imena najtežji del tega procesa, zanjo osebno celo težji od poroda.