2°C

Jessica Alba: Kar naenkrat sem postala mama petih 'otrok'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
11
Igralka Jessica Alba je objavila novo družinsko fotografijo, s katero je sporočila, da se je njena družinica povečala za dve novi članici. Slavna družinica je tako toplo sprejela dve psički Dolly in Lucy, ki bosta popestrili njihov vsakdan.

Družina karizmatične igralke Jessice Alba se je razveselila dveh novih družinskih članic. Novico je obelodanila kar igralka sama, in sicer na Instagramu, kjer ima skoraj 20 milijonov sledilcev.

"Kar naenkrat sem postala mama petih 'otrok' (smeh). Spoznajte naši novi mladički Dolly in Lucy," je z besedami zaželela dobrodošlico dvema psičkama, ki slišita na ime Dolly in Lucy. Kot je v objavi še razkrila, je Dolly okrajšava za ime Dolores, Lucy pa za Lucille. Ob tem je delila tudi nekaj novih fotografij, na katerih se vidi, da psički neizmerno uživata v novem domu, nad novima hišnima ljubljenčkoma pa so seveda najbolj navdušeni najmlajši člani družine.

Jessica Alba je sporočila, da se je družinica povečala za dve članici.
Jessica Alba je sporočila, da se je družinica povečala za dve članici.FOTO: AP

Na prvi fotografiji, ki jo je igralka objavila, so se 40-letni zvezdnici pridružili njen 43-letni mož Cash Warren, 13-letna hči Honor in 10-letna Haven ter štiriletni sin Hayes. Cash in Haven, ki sta bila oba oblečena v roza puloverja, sta v naročju držala mladički, medtem ko je Alba v naročju imela Hayesa.

Na drugi fotografiji vidimo Jessico in Haven, ki pozirata, medtem ko v rokah držita Dolly in Lucy. Slavna igralka je na posnetku ljubeče strmela v svojo hčer, ki se je nežno nasmehnila v objektiv, medtem ko je držala eno od mladičk in jo božala po ušesih. Nominiranka za nagrado zlati globus je v objavo vključila tudi ljubko fotografijo mladičk, ki sta z mokrimi tacami plezali na leseno teraso. Na zadnji fotografiji pa lahko vidimo, kako Haven ob sončnem zahodu opazuje psički, ki se pred njo igrata na travi.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dolly in Lucy sta prvi hišni ljubljenki, odkar je družina skoraj naenkrat izgubila dva psa. Bowie in Sid sta leta 2017 poginila zgolj v razmaku dveh tednov in izguba je bila seveda za družinico zelo močna.

V intervjuju za VeryWell Family je Jessica Alba septembra 2021 spregovorila o starševstvu in pojasnila, kaj upa, da bodo njeni trije otroci vzeli iz otroštva. 

"Če se pri nečem močno trudijo in si prizadevajo za nekaj, potem bodo lahko dosegli cilj, ne glede na to, kakšen je ta cilj. Samozavedanje je res pomembno," je dejala. "Izjemnega pomena je, da ne živijo v prepričanju, da so upravičeni do vsega. Rada bi, da bi bili veseli in da bi v življenju imeli vrednote."

"Ko ljudje hodijo naokrog po svetu in se počutijo, kot da na nek način prispevajo k svetu – pa naj bo to v življenju nekoga, v službi ali v razmerju – je pomembno, da se počutijo cenjene. Vseh teh stvari se nadejam zanje."

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.