Tuja scena

Jessica Alba s 15-letno hčerko na terapiji: Nisem želela tako živeti

Los Angeles, 11. 01. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Jessica Alba je razkrila, da s 15-letno hčerko obiskujeta terapijo. Razlog, da sta se odločili poiskati pomoč, je bil ta, da sta se preveč prepirali in sami nista zmogli poiskati rešitve za svoje medsebojne težave in svoj odnos. 42-letna igralka je povedala še, da sta terapijo začeli, ko je bila Honor stara 11 let.

Igralka Jessica Alba je razkrila, da skupaj s hčerko Honor obiskuje terapijo, ker sta se preveč prepirali. Zvezdnica filma Cukrček je odkrito priznala, da je bila s svojimi močmi na koncu, saj ni znala pravilno pristopiti do takrat 11-letnice, zato sta poiskali pomoč terapevta, ki jima je pomagal pri reševanju njunega odnosa.

Jessica Alba s hčerko Honor
Jessica Alba s hčerko Honor FOTO: Profimedia

"Ves čas sva se prepirali o neumnih stvareh. Rekla sem si, da ne želim več tako živeti. Nisem želela, da bi bila med nama ta vrzel," je povedala v nedavnem intervjuju za Real Simple. "To je proces, jaz pa nisem popolna," je še povedala 42-letnica in pojasnila, da je celoten proces njeni zdaj 15-letni hčeri pomagal, da razume, da se je njena mati obnašala kot vsi starši.

"Ko kot njena mama povem nekaj, bo ona v tem takoj našla povod za prepir ali nekaj, s čimer jo želim nadzorovati. Želela sem si, da bo prisoten nekdo, ki ji bo lahko stvari razložil na način, na kakršnega ji jaz nisem znala," je še razložila igralka. "Honor sem rekla, da želim biti boljša mama, to pa je način, kjer bo lahko govorila o vsem, kar ji gre na živce pri meni," je še dodala Alba, ki ima z možem Cashem Warrenom še 12-letno hčer Haven, ki se jima je nekajkrat pridružila na terapiji, in 6-letnega sina Hayesa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Terapija mi je odprla oči. Zavedela sem se, da res počnem določene stvari, in žal mi je bilo za to. Odločila sem se, da bom še delala na tem. Dala sem ji tudi malo boljši vpogled in ji pokazala, da nisem zlobna oseba, sem samo mati. Iz tega bo prišla na drugi strani, jaz pa ji bom še vedno stala ob strani. Želela sem si, da prideva do te točke, in uspelo nama je," je bila še odkrita igralka.

Alba je terapijo opisala kot zelo dragoceno orodje in razkrila še, da zdaj hčerki obiskujeta individualne ure terapije: "Ne hodimo več na skupne terapije. Zdaj hodita sami, saj sta starejši."  

Zvezdnica je o svetovanju družini prvič spregovorila leta 2019: "Nekateri ljudje, tudi člani moje družine, mislijo, da se pogovoriš z duhovnikom in je to pač to. Nisem odraščala v okolju, kjer bi govorili o teh stvareh. Vse te stvari smo potlačili in živeli naprej, zato me že pogovor z mojimi otroki navdihuje."

Alba je svojega moža spoznala leta 2004, ko je zaigrala v filmu Fantastični štirje. Tri leta pozneje sta se zaročila, le leto pozneje pa sta se spontano odločila za poroko in si večno zvestobo obljubila na magistratu na Beverly Hillsu.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Špinača
11. 01. 2024 14.42
+3
kero je mati!?
Rožice so zacvetele
11. 01. 2024 13.31
+3
Vzgoja se prične z rojstvom, kajti že dojenček prične z izsiljevalskim jokom, če se mu pustiš, 2 letnik se meče po eh, če ni po njegovo.....s starostjo se to stopnjuje.
Amor Fati
11. 01. 2024 12.56
-4
So že dve leti nazaj razkrili, da je njena mamica za filmske vloge opravila kar nekaj jutranjih sprehodov sramu v domovih raznih producentov, režiserjev, pevcev, in igralcev. Ni čudno, da mama noče, da se zadeva ponovi z njeno tmalo v glavni ali stranski vlogi. =)
Mamuth
11. 01. 2024 11.37
+6
Dvakrat okoli ušes pa se bosta takoj zbližale
mmickica
11. 01. 2024 10.06
+1
Nobena terapija ju ne reši. Staršev, oziroma otrok, si ne izbiraš sam in nekateri smo si po karakterju tako zelo različni, da se enostavno ne strinjajo okoli nobene stvari, pa če gre še za tako banalno stvar. Če ne bi bili v sorodu, nikoli in nikdar ne bi bili prijateljici, tako pač je. Čim manj stika bosta imeli, ko hči odraste, tem boljše se bosta razumeli. Žalostno, ampak resnično.
agent.brinko
11. 01. 2024 09.18
+4
ampak mama izgleda boljše kot hči🤔
PegySue
11. 01. 2024 09.53
+4
Obe zgledata dobro,ampak se strinjam s teboj...
Lzak128
11. 01. 2024 08.43
+4
Ja z razvajeni mi otroki in starši je res težko živeti med seboj. Kar seješ to žanješ
Krneki 00
11. 01. 2024 08.02
+5
dost slabo če se ne zna z 11 letnikom zment sama doma