Tuja scena

Jessica Biel delila redki družinski fotografiji

Tennessee, 27. 12. 2021 11.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Jessica Biel je na družbenem omrežju Instagram pred kratkim delila dve družinski fotografiji, nastali med sprehodom z možem Justinom Timberlakom in njunima sinovoma, šestletnim Silasom in enoletnim Phineasom. Igralka in pevec le redko objavita fotografije svojih sinov, saj želita zaščititi njuno zasebnost.

Jessica Biel je ob božičnih praznikih na Instagramu delila dve fotografiji, na katerih sta tudi njena sinova, Silas in Phineas. Na obeh je družina od zadaj fotografirana na sprehodu po podeželski cesti, igralka pa je v pripisu dodala, da je hvaležna za svoje fante, in oboževalcem zaželela lepe božične praznike.

Jessica Biel in Justin Timberlake z otrokoma.
Jessica Biel in Justin Timberlake z otrokoma. FOTO: Instagram

Na fotografijah zvezdnica v naročju nosi enoletnega Phineasa, šestletni Silas pa hodi na mamini levi. Na fotografiji je tudi Justin Timberlake, družina pa se sprehaja po podeželski cesti. Oboževalci so se na fotografiji odzvali s pozitivnimi sporočili ob praznikih, eden izmed njih pa se je osredotočil tudi na okolico, ki je vidna na posnetku: "Tako je, ko živiš na podeželju." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Štiričlanska družina je mestno življenje obesila na klin in se oktobra preselila v zvezno državo Tennessee, od koder prihaja pevec, svoje losangeleško domovanje pa sta zvezdnika dala na prodaj po ceni 30 milijonov evrov. 40-letni Timberlake in njegova leto dni mlajša soproga le redko objavita fotografije svojih otrok, saj želita obvarovati njuno zasebnost. Pevec je pred meseci, ko so Američani praznovali očetovski dan, na Instagramu delil fotografijo, na kateri s Silasom igra videoigre, Phineas pa sedi pred televizorjem in zre v ekran.

Iztekajoče se leto se je za pevca začelo slabo, saj je bil deležen mnogih kritik ob izidu dokumentarnega filma o Britney Spears, ki namiguje, da je tudi on v veliki meri soodgovoren za to, kar se je pevki dogajajo v preteklih letih. Timberlake je zato objavil daljši zapis, v katerem se je javno opravičil Britney in Janet Jackson, ki je bila udeležena v škandalu, v katerega je bil vpleten tudi zvezdnik. Jessica mu je ves čas stala ob strani, v komentarju pod njegovim opravičilom pa je zapisala, da ga ljubi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hondoid
27. 12. 2021 13.02
+3
Naredili so 27 korakov in hop v maxi avtodom...pa naravnost v šoping...
batom@pinkponk.com
27. 12. 2021 12.44
+4
Ce ne objavla fotk frocev, to spostujem. Sam naj se pol drzi tega. A je mislila do bomo orgazmiral ko nam je milostno namenla drobtinico iz svojga lajfa? Pa vi popofci enako? V sloveniji je taka scena dnevna realnost. Pa ce si đesika al pa franc.