Tuja scena

Jessica Biel: Nosečnosti nisem nikoli nameravala skrivati

Los Angeles, 15. 06. 2021 15.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Igralka Jessica Biel je med pandemijo 'skrivaj' rodila drugega otroka. V podcastu, ki ga vodi igralec Dax Shepard, je žena pevca Justina Timberlaka spregovorila o tem, kako je bilo roditi v času pandemije in kako se znajde v vlogi mamice dveh fantkov. Igralka je dejala tudi, da ni nameravala skrivati nosečnosti, ampak je tako pač naneslo, saj se je družina med pandemijo umaknila v Montano.

Jessica Biel je spregovorila o rojstvu drugega sina, ki sta mu z možem Justinom Timberlakom nadela ime Phineas. Ta se je rodil pred enajstimi meseci, oboževalce pa je novica o naraščaju zvezdniškega para presenetila, saj je Bielovi nosečnost vse do konca uspelo ohraniti skrito pred očmi javnosti. Da se je njuni družini v času pandemije pridružil nov član, sta igralka in pevec potrdila januarja.

Jessica Biel in Justin Timberlake
Jessica Biel in Justin Timberlake FOTO: Profimedia

"V času pandemije sem skrivaj rodila otroka," je Shepardu povedala Jessica. "Nisem nameravala skrivati, da sem noseča. Naneslo je tako, da se je zgodila pandemija, mi pa smo se za nekaj časa namenili v Montano, potem pa tam kar ostali," je še razkrila igralka.

Ker so se ukrepi v pandemiji nenehno spreminjali, Jessica ni bila prepričana niti, ali bo lahko ob porodu prisoten tudi njen mož. Na srečo je 40-letnik lahko prisostvoval rojstvu njunega drugega sina, je povedala Bielova. "Bolnišnična pravila so se ravno spremenila, a pred tem niso dovoli, da bi bil pri porodu prisoten še kdo. Zaradi celotne situacije sem bila res živčna, ampak na koncu je lahko bil z mano. Če bi morala to prestati sama, mislim, da bi bilo grozno. Zelo bi bila prestrašena," je dejala igralka.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

O preživljanju časa med pandemijo je 38-letnica dejala, da je klepetala preko videoklicev in menjavala pleničke najmlajšemu članu družine. Priznala je, da je bilo to obdobje zelo težko, vendar je družina štirih 'super'.

"Nekdo mi je rekel, da je imeti dva otroka enako, kot bi jih imel tisoč. In natanko tako se tudi počutim. Družinsko ravnovesje je popolnoma drugačno in v resnici je zelo težko. Ampak strinjam se, da je res čudovito. Zelo je zanimivo in zabavno. Pogovori, ki jih imam s svojim šestletnikom, so tako zanimivi. Šele sedaj se zavedam, da je tudi on resnična oseba, in govori izjemno smešne stvari. Tako občutljiv je in nežen. Res je zanimivo opazovati to, pa tudi malček je zelo zanimiv," je z igralcem in voditeljem delila igralka.

Kmalu pa bo tudi Phineas – tako kot njegov šest let starejši brat Silas – del sveta slavnih, v katerem živita njuna starša. Očeta bo opazoval na odru, mamo pa pred kamero, a Bielova si ne želi, da bi njena otroka sledila stopinjam svojih staršev.

"Moja prva reakcija na to je: 'O, bog, ne. Prosim, ne'. Potem pa pogledam svoja otroka in vidim, da bosta najbrž želela postati glasbenika. Kaj bova storila? Jima ne bova dovolila igrati klavirja ali hoditi na pevske vaje, če se izkaže, da je to njuna strast? Nočem biti starš, ki zatre sanje svojih otrok. Ampak če bo moj otrok rekel 'Želim se naučiti gojiti koruzo v Iowi,' bom navdušena. Veliko raje bi videla, da bi postala inženirja ali kaj podobnega," je o prihodnosti svojih dveh sinov razpravljala Jessica.  

Koronavirus pasica nova


  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Diverzanti
15. 06. 2021 18.37
-3
Ha,ha,vsi bi bili inžinerji,vsi pri koritu 'delal pa nihče'kot naši politiki ,ki so že 30let pri kotiti.
TEDOxy50pMEDO
15. 06. 2021 16.35
-10
Bože, kakve velike sise :)
kajpavzdevek
15. 06. 2021 16.26
-12
Kak lahko ima tako lepa baba tako grdosjo
TEDOxy50pMEDO
15. 06. 2021 16.36
-12
Skoraj vsaka gleda samo na denar in bo prej vzela bogataša, pa tudi če je grd in zloben, kot pa revnega lepega poštenega fanta.
_endrug
15. 06. 2021 16.55
+4
Rožice so zacvetele
15. 06. 2021 17.12
+4
t3d...od lepote in revščine se danes ne da živeti.....smo 2021, včasih je bilo drugače. Dandanes, če je fant lep in reven, je pač nesposoben in kaj češ s takim, ga bo ženska živela...zakaj že?