Tuja scena

Jessica Biel možu voščila s simpatično fotografijo

Los Angeles, 01. 02. 2022 19.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Jessica Biel je svojemu možu, glasbeniku Justinu Timberlaku za 41. rojstni dan voščila tudi na Instagramu. Zvezdnica je delila eno od njunih skupnih fotografij, na kateri sta oba videti neizmerno srečna.

Justin Timberlake in Jessica Biel
Justin Timberlake in Jessica Biel FOTO: Profimedia

Jessica Biel, zvezda trilerja The Sinner, seveda ni pozabila na možev rojstni dan in mu je čestitala tudi na družbenih omrežjih.

"Vse najboljše, 80. leta dragi," je 39-letna Bielova pospremila njuno skupno fotografijo, na kateri na plaži pozira v objemu slavljenca, medtem ko nosita pisana oblačila v stilu 80. let prejšnjega stoletja.

Jessicina igralska kolegica in soigralka iz TV-serije Sedma nebesa, 41-letna Beverley Mitchell se je odzvala na njeno objavo in Justinu zaželela vse lepo ob rojstnem dnevu: "Vse najboljše, Justin Timberlake."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jessica in Justin, ki bosta letos praznovala okrogli jubilej – 10. obletnico poroke, sta ob koncu lanskega leta delila simpatičen videoposnetek, kako se skupaj potita na intenzivnih treningih. Mogoče sta s to objavo želela katerega od svojih sledilcev opogumiti in navdušiti, da tudi sam odkrije veselje do telovadbe in strast do gibanja.

Zvezdnika sta ob objavljenem videu zapisala, da sta sorodni duši, ki ju združuje telovadba, ter dodala: "Vidimo se v letu 2022." Na posnetku lahko vidimo, kako izvajata vaje za krepitev mišic, kot je na primer dotik ramen v planku, miganje z boki na stran v planku ... 

Slavna zaljubljenca, ki sta si večno zvestobo obljubila oktobra 2012, imata dva sinova: 6-letnega Silasa in 18-mesečnega Phineasa.

Bielova je lani za People povedala, kako sta se s Timberlakom prilagodila starševstvu med pandemijo covida-19, v času katere je prišel na svet njun drugi sin Phineas."Bodi prilagodljiv, prepusti se toku," je igralka dejala julija. "Ampak moraš deliti in zavzeti se, sicer menim, da lahko ena oseba verjetno izgori. Preprosto si morava biti v oporo."

Biel je v nadaljevanju pohvalila "ogromno" podporo majhnih šolskih skupin v njihovem okolišu: "Mojima otrokoma je bilo res v pomoč, da sta imela majhen, varen družbeni krog in da jaz nisem znorela." "Nisem učiteljica. To sem spoznala," je dodala.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

caspera1
02. 02. 2022 08.18
-1
Redkokdaj jaz to napišem: kako je pa ona meni lepa, privlačna…. Ima tisti nekaj.