Tuja scena

Jessica Biel o zakonu z Justinom Timberlakom: Nenehno delo

Los Angeles, 20. 05. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zakonca Jessica Biel in Justin Timberlake zaradi narave svojega dela preživita veliko časa ločena, kar pa od njiju zahteva, da v svojo zvezo vlagata dodaten trud, saj želita ostati povezana. Kot je v nedavnem intervjuju dejala 42-letna igralka, skušata ohraniti ravnotežje med zasebnim in poslovnim življenjem in doseči, da skupaj preživita preostali čas, ki jima je na voljo.

Jessica Biel in Justin Timberlake sta si večno zvestobo obljubila oktobra leta 2012, kot je nedavno priznala igralka, pa je potrebnega veliko medsebojnega truda in predanosti, da ohranjata svojo zvezo. 42-letna zvezdnica je v pogovoru v oddaji The View dejala, da je njun zakon nenehno delo, in dodala, da jima je v veliko pomoč sodobna tehnologija, zaradi katere lahko komunicirata tudi takrat, ko sta fizično zelo oddaljena.

Justin Timberlake in Jessica Biel
Justin Timberlake in Jessica Biel FOTO: AP

"Je nenehno delo. Ves čas je treba iskati ravnotežje in čas, da se med seboj poveževa," je povedala zvezdnica serije Sedma nebesa. "Še dobro, da obstajajo aplikacije, ki pomagajo staršem, ki veliko potujejo, no, pa tudi drugim, ki so veliko časa zdoma. So v res veliko pomoč," je še dodala.  

Timberlake, s katerim ima Bielova 9-letnega sina Silasa in 3-letnega Phineasa, je pred mesecem začel novo turnejo Forget Tomorrow World Tour, kjer so se mu za nekaj koncertov pridružili tudi žena in otroka, nato pa se je morala zvezdnica vrniti v službo. Ta je nedavno objavila tudi svojo prvo knjigo, ki nosi naslov A Kids Book About Periods.

"Reproduktivno zdravje žensk, pa tudi moških, se mi je vedno zdela zanimiva tema. Dobro počutje in vse, povezano s tem področjem," je pojasnila v oddaji televizijske mreže ABC in dodala: "Zdelo se mi je, da je to pomembna tema, ki jo moramo destigmatizirati in se začeti pogovarjati o tem, se učiti in dati tako staršem kot njihovim otrokom, ki bodo kmalu izkusili velike telesne spremembe, orodje, s katerim si lahko pri tem pomagajo."

Čeprav ima Jessica le dva sinova, pa se ji zdi pomembno, da tudi onadva vesta, kakšne spremembe se bodo zgodile njima ali se dogajajo njunim najbližjim, čeprav jih morda še ne pričakujeta."Imam mesečna perila in želim si, da moja sinova razumeta, kaj se mi dogaja," je nadaljevala. "Želim si, da bosta podpirala svoje prijatelje in morda celo sčasoma starše. Hočem, da sta poučena," je na koncu poudarila.  

Čeprav se zdi, da zakonca Timberlake uspešno premagujeta težave, ki se pojavljajo v njuni zvezi, pa sta se v preteklosti z njimi že spoprijemala. Pevca so med drugim novembra 2019 ujeli z roko v roki s soigralko iz filma Palmer, Alisho Wainwright, njegovo ime pa je bilo omenjeno tudi v povezavi z nekdanjim dekletom Britney Spears, s katero sta se sestajala pred dvema desetletjema. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PerjatiJoker
20. 05. 2024 09.16
+1
Ceprav mi je se danes Justin zaradi stila muske se vedno rahlo antipaticen, ju lahko vseeno samo pohvalim in jima zelim vso sreco na njuni poti. Si jo zasluzita. Ni velik parov, ki takole vztrajajo, ze zato. Se na dolga leta!