13°C

J.Lo pokazala luksuzno vilo, v kateri je bivala zadnje tedne

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
5
Jennifer Lopez, ki se še vedno nahaja v vrtincu ljubezenskih težav, je v Dominikanski republiki snemala nov film. Zvezdnica je zdaj oboževalcem pokazala razkošno vilo, ki je bila njen dom v zadnjih tednih.

Jennifer Lopez je med snemanjem bivala v luksuzni vili.
Jennifer Lopez je med snemanjem bivala v luksuzni vili.FOTO: AP

Jennifer Lopez je na Instagramu delila tri fotografije iz Dominikanske republike, ki je bila njen drugi dom v zadnjih tednih. Na prvi pozira v bazenu, kjer sta se ji pri nočnem kopanju pridružila tudi dvojčka, 13-letna EmmeinMax, na drugih dveh pa se je pohvalila s čudovitim razgledom, ki ga je imela iz luksuzne vile.

"Hvala Villa Tres Amarras (tako je poimenovan profil luksuzne nastanitve na Instagramu, op. a.) za čudovito nastanitev, medtem ko smo snemali Shotgun Wedding!"je s hvaležnostjo zapisala Jennifer, pri tem pa označila tudi profil luksuzne vile. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ta razkošna nastanitev se nahaja tik ob plaži, ponuja pa kar devet sob za goste, prostore za razvajanje in lepotne nege ter masaže, fitnes in 'neskončen' bazen.

Pokukajte v notranjost čudovite dih jemajoče graščine ob morju:

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jennifer pa ni le ena od igralcev pri novi akcijski romantični komediji, ampak se je pod film podpisala tudi kot producentka. Med igralsko zasedbo sta tudi 56-letni glasbenikLenny Kravitz inJosh Duhamel. 51-letnaJennifer in tri leta mlajši Josh v filmu igrata zaljubljeni par, Darcy in Toma, ki načrtuje poroko na eksotični destinaciji, a se vse skupaj sprevrže v nekaj povsem drugega.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jennifer Lopez se je med snemanjem filma znašla tudi v ljubezenskih težavah, saj je odjeknila novica, da sta z Alexom Rodriguezom razdrla zaroko. Zvezdnico je Alex nedavno večkratobiskal v Dominikanski republiki,J.Lo pa si je zanj med napornimi snemanji vzela čas in bila po besedah vira njegovega prihoda zelo vesela. Paparaci so ju ujeli na terasi, kjer sta si izkazovala nežnosti.

PREBERI ŠE
J.Lo in Alex ujeta med izkazovanjem nežnosti

Koronavirus pasica nova