-1°C

Joan Collins navdušena, da se je lahko cepila proti covidu-19

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
26
Legendarna igralka Joan Collins je pri svojih 87 letih že prejela cepivo zoper covid-19. Veselo novico je delila na svojem Instagramu. Pod fotografijo je zapisala, da je navdušena, da je končno tudi ona prišla na vrsto.

Kot je na svojemInstagramu  sporočila Joan Collins, je pri 87 letih prejela cepivo zoper covid-19. Objavila je fotografijo, na kateri prejema cepivo. Cepila se je v eni od londonskih bolnišnic.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Britanska igralka je povedala, da je nad cepivom navdušena in dodala, da je prejela cepivo AstraZenece, ki ga je Združeno kraljestvo odobrilo konec decembra. Cepivo pa še ni odobreno v Združenih državah Amerike, tam ga še preizkušajo in čakajo na končne rezultate.

Joan je zapisala, da je bilo cepljenje neboleče in da je postopek potekal brezhibno. Kot se je pohvalila, se je cepila na isti dan kot kraljica Elizabeta II. in njen mož princ Filip. Zvezdnica je gostovala tudi v pogovorni oddaji Good Morning Britain, kjer je spregovorila o cepljenju."Rada bi pomirila vse, ki o tem razmišljajo, a jih skrbi, kaj in kako, da nimajo kaj skrbeti. Ni lažje odločitve, kot je to. Nimam nobenih posledic, le manjšo modrico od cepljenja, nimam simptomov po cepivu, nikakršne reakcije."

PREBERI ŠE
Ian McKellen navdušen, da se je cepil proti covidu-19

Med britanskimi zvezdniki, ki so se že cepili in se s tem tudi javno pohvalili, je še igralecIan McKellen, znan tudi po vlogi Gandalfa v filmih o Gospodarju prstanov.

Joan Collins
Joan CollinsFOTO: Profimedia

Koronavirus pasica november