Tuja scena

John Krasinski po več letih zanikanja priznal, kaj je ukradel

Los Angeles, 19. 05. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

John Krasinski je pred dnevi gostoval v podkastu svojih nekdanjih soigralk Jenne Fischer in Angele Kinsey. V njem so gledali epizodo njihove serije Pisarna in ob tem obujali spomine na snemalne dni. Zvezdnik je med gostovanjem po več letih zanikanja končno priznal, kaj je izmaknil na zadnjem dnevu snemanja.

John Krasinski je med gostovanjem v podkastu nekdanjih soigralk v priljubljeni seriji Pisarna Jenne Fischer in Angele Kinsey priznal, da je zadnji dan snemanja ukradel predmet, ki je bil zelo priljubljen, in sicer znak, na katerem piše 'Dunder Mifflin'. To je bilo ime izmišljenega podjetja za veleprodajo papirja in pisarniškega materiala, predstavljenega v ameriški televizijski seriji. Ob spominih na njihove zadnje trenutke snemanja se je igralec spomnil ustvarjalca Grega Danielsa, ki je povabil igralsko zasedbo na snemanje prizora v potapljaški bar Poor Richard, ki je bil med liki zelo priljubljen.

John Krasinski
John Krasinski FOTO: AP

Ob zadnjem vstopu se je zbrala celotna posadka. "Dušim se že, ko samo govorim o tem, a potem, ko se vrneš in vidiš svojega televizijskega očeta in vso svojo družino, kako čakajo tam in ploskajo, in ko je Greg rekel: 'To je konec Pisarne,' To je bil samo najstrašnejši, najlepši, grozljiv trenutek v mojem življenju," je zvezdnik opisal konec snemanja. Trideset minut kasneje je ukradel znak podjetja. "Vedno sem lagal Gregu, da ga nisem vzel, a sem ga. Ukradel sem ga," je priznal.

Za 52-letno Angele je bilo opazovanje igralca, kako vtika znak v zadnji del svojega avtomobila, eden izmed njenih najljubših spominov zadnjega dneva. "Rekel sem, ne glej sem!" se je spomnil Krasinski, ki je igral Jima Halperta v devetih sezonah serije."Ni bilo dovolj temno, tako da je bilo videti, kot da sem pospravil truplo v avto." Kasneje, na zaključni zabavi, naj bi do njega pristopil Daniels in ga povpraševal po znaku. Krasinski je zanikal, da bi vedel, kje se nahaja. Angele, ki je igrala Angelo Martin v ikoničnem sitcomu, ni njegove skrivnosti nikoli izdala.

Jenna Fischer in Angela Kinsey
Jenna Fischer in Angela Kinsey FOTO: Profimedia

Serija naj bi dobila stranski produkt oziroma novo različico (t. i. spinoff). Daniels in Michael Koman se bosta združila v novi seriji priljubljene pretočne platforme, v kateri bosta igrala Domhnall Gleeson in Sabrina Impacciatore iz serije Beli lotus

Čeprav naj bi se produkcija začela julija, številne nekdanje zvezde Pisarne ne bodo sodelovale pri oddaji. 50-letna Jenne, ki je igrala Pam Beesly, je ekskluzivno za People povedala, da v projekt ni vpletena. "Ne poznam veliko podrobnosti," je dejala."Nikoli me niso poklicali glede tega."

Na premieri novega filma Steva Carella IP je 61-letni zvezdnik Steve za The Hollywood Reporter povedal, da se v novi različici, čeprav jo bo gledal, ne bo pojavil."To je le nova stvar in res ni razloga, da bi se moj lik pojavil v čem takem," je pojasnil Carell, ki je upodobil regionalnega menedžerja Michaela Scotta."Vendar sem navdušen nad tem, sliši se domiselno."

Krasinski je prav tako govoril o prihajajoči novosti v pogovoru z People na premieri filma. Ko so ga vprašali, ali je sodeloval pri projektu, je igralec priznal:"O tem ne vem ničesar, razen tega, da mislim, da govori o časopisu, lokalnem časopisu, in da igra Domhnalla Gleesona, s katerim trenutno delam. On je najbolj prijazen in najbolj nadarjen fant. Vem, da bo vrhunsko izpeljal, česar koli se loti." Za konec pa je še presenetil, saj je dejal, da bi ponovil svojo vlogo oziroma jo obudil. "Ne, niso me vprašali, a resnica je, da bi naredil vse, kar bi me prosil Greg Daniels."

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

theklemenn
19. 05. 2024 11.14
+2
Potapljaški bar? In to na sliki zraven Jenne Fischer nikakor ni Angela Kinsey ...
Ice_Cat
19. 05. 2024 10.30