Tuja scena

John Legend: Treba si je vzeti čas brez otrok

Los Angeles, 01. 04. 2024 08.00 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

John Legend se vsak mesec potrudi, da z ženo Chrissy Teigen preživita kakovosten čas brez otrok. Par si je te dni vzel trenutek zase v prestižni restavraciji novega hotela Donatelle Versace.

"Chrissy in jaz se potrudiva, da vsak mesec preživiva eno noč brez otrok." John Legend pravi, da imajo otroci kljub temu še vedno svoj telefon, tako da ju lahko pokličejo, če ju potrebujejo. Vendar poudarja, da je zelo pomembno, da si starši vzamejo čas zase in za odnos, da lahko ta še naprej cveti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Pobegniti od otrok, iti v toplice in samo uživati v družbi drug drugega. Če si teh trenutkov ne vzameš namenoma, mislim, da ti lahko čas pobegne, ker delo se vedno najde. Vedno boš imel kaj za delati," pravi John.

"Ravno zato mislim, da si moraš namenoma vzeti čas zase, da se lahko skupaj osredotočiš na duševno zdravje in vajin odnos. In mislim, da je to pomembno. To moraš načrtovati. Ja, mislim, da se moraš tega zavedati in namerno o tem razmišljati," še dodaja.

Zvezdnika sta se poročila leta 2013, njun zakon pa jima lepšajo štirje otroci. Trenutke z njimi  večkrat delita s svojimi oboževalci, ki radi pokukajo v njihovo zasebno življenje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Priljubljen par se je te dni mudil na Kitajskem, kjer je obiskal restavracijo v hotelu Donatelle Versace v Macau. Chrissy je utrinke delila tudi na družbenem omrežju, kjer se je za pogostitev zahvalila eni najbolj znanih modnih oblikovalk na svetu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LinaAnil
01. 04. 2024 11.41
-1
Za ta dva se govori, da sta na Epsteinovi listi, zato ima ta naslov grenak priokus.😕
Rožice so zacvetele
01. 04. 2024 11.27
+5
Pametno, ker je to res. Veliko ali pa kar večina partn erstev umre zaradi otrok. Partnerji bi se morali zavedati, da so bili oni prvi skupaj, šele potem so prišli otroci. Na 1.mestu mora biti partnerski odnos, kajti otroci odrastejo, odidejo, partnerja pa ostaneta skupaj, če imata srečo.