10°C

John Travolta praznoval prvi rojstni dan brez Kelly Preston

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
11
John Travolta je praznoval 67. rojstni dan, letos le v objemu svojih otrok, Elle in Benjamina Travolte. 20-letnica mu je ob jubileju posvetila prav posebno ganljivo sporočilo.

Johna Travolto si lahko ogledate v več filmih na VOYO, med njimi v Strupeni vrtnici.

"Vse najboljše najbolj neverjetnemu moškemu, kar sem jih kdajkoli spoznala. Nisi le najboljši oče, ampak si tudi moj najboljši prijatelj," je zapisala Ella Travolta naInstagramu in besede namenila očetu Johnu Travolti. V zapisu se mu je zahvalila tudi za to, da jo je dobro vzgojil, da ji vedno priskoči na pomoč in da ji izkazuje ljubezen. "Svet ima tako srečo, da te ima, in mi še posebej. Rada te imam, oče. Med praznovanjem sva se imela res dobro," je zaključila voščilo in dodala emotikone v obliki src. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ella, Benjamin in John so imeli težko leto. Umrla jim je mati in soproga Kelly Preston, skozi težko obdobje pa so šli skupaj. Še posebej oče in hči, ki je nadobudna mlada igralka, z objavami na družbenih omrežjih dokazujeta, da sta res močno povezana. Pred kratkim sta skupaj nastopala v reklami za Super Bowl, kjer sta pokazala svojo plesno rutino, ko sta plesala na melodijo Briljantine. Igralec, ki je leta 1978 zablestel v filmu, koreografije očitno še ni pozabil.

PREBERI ŠE
John Travolta s hčerjo zaplesal v slogu Briljantine

Spomnimo, Prestonova je igrala v filmih, kot sta Jerry Maguire in Dvojčka, umrla pa je lani julija pri 57 letih, potem ko se je dve leti borila z rakom dojk. S Travolto sta bila poročena od leta 1991. 

John Travolta
John TravoltaFOTO: Profimedia

Koronavirus pasica november