Tuja scena

Johnny Depp po poškodbi gležnja opažen z berglo

Boston, 30. 07. 2023 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Johnny Depp je bil v Bostonu pred koncertom skupine Hollywood Vampires opažen z berglo. 60-letni zvezdnik se sooča s poškodbo gležnja, zaradi katere je bila skupina primorana premakniti tri koncerte. Kljub zdravstveni oviri je bil Depp videti nasmejan in dobre volje. Poškodba gležnja pa ni zvezdnikova edina zdravstvena skrb. Sredi meseca so ga namreč našli nezavestnega v hotelski sobi v Budimpešti.

Poročali smo, da je Johnny Depp zaradi poškodbe gležnja moral prestaviti tri koncerte v sklopu turneje s svojo skupino Hollywood Vampires. Kot je sporočil na družbenem omrežju, je namreč utrpel boleč zlom gležnja. Sedaj so igralca v Bostonu pred prestavljenim koncertom opazili, kako si pri hoji pomaga z berglo. Kljub zdravstveni oviri je bil Depp videti nasmejan in dobre volje.

Johnny Depp po poškodbi gležnja opažen z berglo.
Johnny Depp po poškodbi gležnja opažen z berglo. FOTO: Profimedia

"Johnny je po zadnjih nastopih utrpel bolečo poškodbo gležnja in zdravnik mu je odsvetoval potovanje. Zaradi tega je zelo razočaran, a se veseli počitka, da bodo lahko vsi štirje vampirji dali vse od sebe na turneji po Evropi," so zapisali člani skupine konec maja, ko se je Depp poškodoval. Igralec je takrat pojasnil, da so mu zdravniki predlagali, naj se izogiba kakršnim koli dejavnostim ter obljubil, da se bo s prestavljenimi koncerti v Bostonu, Manchestru in Bethelu oddolžil vsem, ki so kupili vstopnico.

Poškodba gležnja, za katero je zvezdnik pozneje dejal, da je boleč zlom, pa ni zvezdnikova edina zdravstvena skrb. Sredi meseca so ga namreč našli nezavestnega v hotelski sobi v Budimpešti. Spomnimo, Deppa so pred nastopom nezavestnega našli v hotelski sobi, zaradi česar so organizatorji morali nemudoma poklicati zdravnika. Oboževalci, ki so v velikem številu že napolnili dvorano v madžarski prestolnici, tako niso dočakali nastopa zvezdniške zasedbe. Po zdravstvenem pregledu je bilo namreč ugotovljeno, da Depp ni bil v stanju nastopiti, saj da je bila njegova telesna pripravljenost slaba.

Koncert v Budimpešti je bil odpovedan, organizator dogodka pa je že potrdil, da z zvezdniško zasedbo iščejo nov termin za nastop.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
31. 07. 2023 08.52
zakaj je tip oblečen ko pirat iz karibov?
Betuul
30. 07. 2023 19.28
Bojda da za ta zlom pomaga mleti hrustanec Shark!
Betuul
30. 07. 2023 19.17
Njem bi pasu čist gorski zrak; pogled na gore; planine ipd! Yohnny prid na rok koncert; tolmin; most na soči vglavnem! Vampirji Holjvud in Yohnny Deep bi lah sam sedel in pislušal in dihal sveži gorski zrak!
SinusKosinus
30. 07. 2023 13.32
-8
viking76
30. 07. 2023 13.55
+7
Delavec_Slo
30. 07. 2023 13.04
+3
A mu nakažemo kaj 1919 Deep 1!