Tuja scena

Jon Bon Jovi o sinovi poroki: Nevesta je bila čudovita, Jake pa srečen

Los Angeles, 29. 05. 2024 11.42 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jon Bon Jovi je v nedavnem gostovanju v pogovorni oddaji spregovoril o poroki sina. Jake Bongiovi in Millie Bobby Brown sta se namreč v začetku meseca sprehodila do oltarja in si v intimnem družinskem krogu obljubila večno zvestobo. "Odlično sta, absolutno fantastično," je o mladoporočencih dejal glasbenik in dodal, da se je obred odvil v zelo ozkem krogu.

"Bila je zelo majhna družinska poroka in nevesta je bila čudovita, Jake pa srečen, kolikor se da," je o poroki svojega sina Jaka Bongiovija z igralko Millie Bobby Brown povedal zvezdnik Jon Bon Jovi. Glasbenik je nedavno gostoval v BBC-jevi pogovorni oddaji The One Show, kjer ni skrival ponosa nad družinsko srečo. "Odlično sta, absolutno fantastično," je o mladoporočencih dejal glasbenik.

Millie Bobby Brown z izbrancem Jakom Bongiovijem in njegovima staršema
Millie Bobby Brown z izbrancem Jakom Bongiovijem in njegovima staršema FOTO: Profimedia

Čeprav sta bila Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi pri načrtovanju poroke zelo odkrita, pa sta si poročne zaobljube izmenjala v strogi tajnosti pred družino, je prvi poročal The Sun. "Bila je zelo skromna in romantična poroka, na kateri sta si izmenjala zaobljube, prisotni pa so bili le člani najožje družine," je povedal vir blizu para.

Spomnimo, mladi par je novico o zaroki delil aprila lani. "Doslej sem te ljubila tri poletja, da, dragi, želim si vsa," je zvezdnica serije Stranger Things zapisala na Instagram in delila črno-belo zaročno fotografijo. Z novico sta mlada zaljubljenca precej presenetila, saj sta bila v času zaroke stara 19 in 20 let. A Jon Bon Jovi je prepričan, da starost ni ključnega pomena. "Če najdeš pravega partnerja in skupaj z njim odraščaš, je to modra odločitev."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PerjatiJoker
29. 05. 2024 17.10
Tale brownova je prava mala lepotica. Tudi igrat zna. Zdej bo loh dobivala vloge v bolj resnih filmih. Blagor temule hehe.
Nace Štremljasti
29. 05. 2024 16.53
+1
so določeni spoli sam prašam glede mode kjer danes je vse močno modern tako je pel že včasih franc košir