Tuja scena

Jon Bon Jovi skoraj nagnan iz hotela zaradi zabave z opico Michaela Jacksona

Los Angeles, 12. 04. 2024 12.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jon Bon Jovi je v svojem življenju doživel nekaj norih trenutkov. Eden tistih, ki mu ostajajo v lepem spominu, je zagotovo druženje z Michaelom Jacksonom in njegovo opico po imenu Bubbles. Glasbenik je svoje spomine obujal v priljubljeni pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela, kjer je gostoval ob napovedi njegovega novega dokumentarnega filma.

Jon Bon Jovi se je med nastopom v oddaji Jimmy Kimmel Live! spominjal svoje preteklosti. Glasbenik se je med pogovorom spomnil tudi časa, ko je imel priložnost preživeti nekaj trenutkov z umetnikom Michaelom Jacksonom v Tokiu. "Vsi so želeli spoznati Michaela Jacksona. Tako sva imela z Richiejem Samboro priložnost, da greva v njegovo hotelsko sobo, stopila sva v njegovo sobo, polno ogledal, da je pevec lahko plesal. Dejansko so sobo spremenili zanj in umaknili eno od pregradnih sten," je povedal Jon, nakar se je voditelj začudil: "V hotelu so zanj umaknili steno?"  "Vsekakor so, ker je bil tam kar nekaj časa," je odgovoril zvezdnik.

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi FOTO: Profimedia

Člani skupine Bon Jovi in kralj popa so kupili preobleke, da bi se lahko skupaj neopaženo družili v javnosti. Frontman skupine je bil tako pod vtisom, da sta postala prijatelja, zato ga je povabil, da preživi nekaj časa z njimi v njihovem nadstropju."Na žalost ni prišel, ampak je kot svojega predstavnika poslal šimpanza Bubblesa," se je spominjal Jon."Ta priložnost je bila izjemna, z njim smo se imeli super, zabaval se je kot rock zvezda," je še dodal. Bubbles naj bi bil z njimi dolgo v noč, zabava se je razvila v pravo norišnico, zato je menda hotelsko vodstvo zagrozilo, da bodo skupino vrgli ven.

Michael Jackson z opico
Michael Jackson z opico FOTO: Profimedia

V pogovoru z voditeljem pa je glasbenik dodal še, da se veseli prihoda njegovega štiridelnega dokumentarnega filma, ki bo premiero doživel čez nekaj dni.  Projekt bo vseboval vpogled v zakulisje vzpona skupine k slavi, pa tudi zanimivosti o nastanku skupine in nemirih skozi leta. Poleg tega bo občinstvo videlo še nikoli videne fotografije in slišalo nikoli izdane predstavitvene pesmi. V njem bodo tudi intervjuji z nekdanjimi sedmimi člani skupine, Bruceom Springsteenom, Johnom Shanksom in ostalimi.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PegySue
12. 04. 2024 14.17
+1
""Na žalost ni prišel, ampak je kot svojega predstavnika poslal šimpanza Bubblesa,"Saj ne veš,ali se je norčeval iz skupine,ali iz sebe. Vsekakor je pa vedel,kako in s čim pri otrocih pritegniti pozornost....
Ročak
12. 04. 2024 13.18
+3
Skoraj nagnan? Zakaj grdi trpnik?
_endrug
12. 04. 2024 13.05
Groucho Marx
12. 04. 2024 12.49
+8
Odlična ideja za našo parlamentarno starleto. Na razne dogodke lahko pošlje svojo posvojeno soimenjakinjo. Učinek bo še boljši.
MucaNeGrize
12. 04. 2024 12.57
-5
vaša starleta eva sedaj nima časa v zadnji klopi...lahko pa pošljete tisto vašo poslanko erotično maserka...
Blue Dream
12. 04. 2024 13.32
-2
Blue Dream
12. 04. 2024 12.27
+3
Zgleda pa k ena izmed Zlatih deklet s to frizuro
G. Papež
12. 04. 2024 12.24
+9
Pri nas pa imajo zdaj nore zabave z Zlatimi prinašalci, prej pa z Bulmastifi. Urška je izvzeta.