21°C

Jude Law potrdil ugibanja: Mimogrede, dobil sem šestega otroka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
8
Potem ko so poleti splet preplavile novice, da britanski igralec Jude Law, ki velja za enega največjih lomilcev ženskih src na Otoku, s 14 let mlajšo soprogo Phillipo Coan pričakuje dojenčka, je zvezdnik v virtualnem intervjuju potrdil, da sta se med poletjem zares razveselila naraščaja.

47-letni Jude Law je med virtualnim pogovorom z Jimmyjem Fallonom končno potrdil namigovanja, da je zdaj oče šestih otrok. V zadnjih mesecih so se namreč zaradi fotografij, ki so jih posneli paparaci, pojavljala ugibanja, ali je njegova soproga Phillipa Coan noseča. Pred kratkim so jo znova ujeli v fotografski objektiv, oboževalci pa so bili presenečeni, ker o nosečniškem trebuščku ni bilo ne duha ne sluha. 

PREBERI ŠE
Jude Law s 14 let mlajšo ženo dobil prvega otroka

Zvezdnik filma Kužna nevarnost (Contagion) je sicer med pandemijo koronavirusne bolezni odkril svojo novo strast. Vzljubil je vrtnarjenje: "Zaljubil sem se v svoj vrt. Spoznal sem, kako srečen sem med vrtnarjenjem. Imeli smo najlepšo pomlad, bila je kot blagoslov sredi te norosti." Svojega navdušenja nad novim hobijem ni mogel skriti. "Bolj sem obseden s tem kot s čimerkoli trenutno v svojem življenju. Oh, poleg tega pa sem dobil še otroka," je še mimogrede dodal in presenetil voditelja.

"Res je čudovito. Počutimo se blagoslovljene, ker smo lahko v tem času preprosto uživali kot družina in preživeli veliko časa v družbi drug drugega. Bilo je nenavadno, vendar z veliko ljubezni," je opisal obdobje med izolacijo.  

Jude Law, Phillipa Coan
Jude Law, Phillipa CoanFOTO: Profimedia

33-letna psihologinja in 47-letni igralec sta se poročila maja 2019. Igralec ima od prej z igralko in producentko Sadie Frost že tri otroke, 23-letnega Raffertyja, 17-letnega Rudyja in 19-letnoIris. 10-letno Sophio ima z ameriško manekenko Samantho Burke, petletnoAdo pa z glasbenico Catherine Harding, s katero sta se spoznala v londonskem baru.